Μαξ Φερστάπεν: Απίστευτη επίδοση και στον αγώνα του Όστιν

Μαξ Φερστάπεν: Απίστευτη επίδοση και στον αγώνα του Όστιν

Ο Max Verstappen απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει αντίπαλο στη φετινή Formula 1 και κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμα μια νίκη, αυτήν τη φορά στον αγώνα του Όστιν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Ολλανδός οδηγός δεν ήταν επηρεασμένος από την έκτη θέση εκκίνησης στο γκριντ και με απίστευτες επιδόσεις κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Παρά τον ελαφρύ πίεση που του άσκησε ο Lewis Hamilton στο τέλος του αγώνα, ο Verstappen κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά και να την ολοκληρώσει με επιτυχία. Ο βρετανός πιλότος της Mercedes τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Lando Norris.

Ωστόσο, ο αγώνας ήταν εφιαλτικός για τον πιλότο που άρχισε από την pole position, Charles Leclerc. Ο οδηγός της Ferrari έχασε νωρίς την πρωτοπορία και υπέφερε από μια κακή στρατηγική της ομάδας, καταλήγοντας στην έκτη θέση.

Ο οδηγός της Red Bull, που έχει ήδη εξασφαλίσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του, έφτασε τις 50 νίκες στην καριέρα του και έχει πλέον μόνο μια νίκη μακριά από τον τέταρτο πιο επιτυχημένο πιλότο όλων των εποχών, Alan Prost, που έχει 51 νίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ