Μαρία Σάκκαρη: «Στοχεύω στο να είμαι χαρούμενη και να απολαμβάνω τον εαυτό μου»

Μαρία Σάκκαρη: «Στοχεύω στο να είμαι χαρούμενη και να απολαμβάνω τον εαυτό μου»

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Μιλώντας μετά τη νίκη της εναντίον της Καρολίν Γκαρσία, η Σάκκαρη τόνισε ότι ο στόχος της ήταν να χαμογελάει και να απολαμβάνει το παιχνίδι, κάτι που δεν είχε κάνει εδώ και καιρό. Επίσης, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε πρόσφατα, καθώς και στη στήριξη που λαμβάνει από τους Μεξικανούς.

Αναλυτικά, ακολουθούν οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

Για το τουρνουά της Γουαδαλαχάρα: «Ένοιωθα ότι αυτή είναι η ευκαιρία να ξεπεράσω κάποια εμπόδια και δύσκολα συναισθήματα. Δεν θέλω να επιστρέψω στο US Open, καθώς ανήκει στο παρελθόν, αλλά είμαι ευτυχής που επέστρεψα στον τελικό και θα παραμείνω εδώ μέχρι το τέλος του τουρνουά. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο φέτος».

Για το ματς: «To προηγούμενο ματς που είχαμε (στην Ντόχα), ήταν ένα από τα δυσκολότερα της καριέρας μου. Σήμερα, ο στόχος μου ήταν να χαμογελάω, να απολαμβάνω και να διασκεδάζω. Είναι κάτι που δεν ένιωθα εδώ και καιρό. Μου έλεγα συνεχώς ότι αν δεν μπορώ να το νιώσω εδώ, σε αυτό το στάδιο, τότε που; Έχω ένα ακόμα ματς και θα έχω τον ίδιο στόχο. Να βγω έξω με χαμόγελο και να απολαύσω την τελευταία μέρα μου φέτος στη Γουαδαλαχάρα».

Για τη στήριξη των Μεξικανών: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια αγάπη που μου δείχνουν οι φίλοι μου εδώ τους Μεξικανούς, για αυτό λέω συνέχεια ότι αυτό το τουρνουά είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Ανακαλώ, αλλά αυτή η στήριξη είναι κάτι ξεχωριστό. Είμαι ευτυχής που το βιώνω και υπάρχει λόγος που αυτή η πόλη αισθάνεται ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου. Θα ήθελα να μπορούσα να περάσω περισσότερο χρόνο εδώ κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά ταξιδεύω πολύ και δεν έχω αρκετό χρόνο. Αισθάνομαι σαν να έχω οικογένεια εδώ, είμαι τυχερή που έχω γύρω μου αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους στο τουρνουά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ