Κρίενς-Λουκέρνη – ΑΕΚ 39-27: Αποχαιρετισμός από το EHF European League με βαριά ήττα για την ΑΕΚ

Κρίενς-Λουκέρνη – ΑΕΚ 39-27: Αποχαιρετισμός από το EHF European League με βαριά ήττα για την ΑΕΚ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό European League με μια ήττα από την Κρίενς-Λουκέρνη με 39-27 την Τετάρτη (5/12). Ο “Δικέφαλος” κατέλαβε την τέταρτη θέση στη βαθμολογία του γκρουπ.

Η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων με μια νίκη και πέντε ήττες, ενώ οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τρίτοι στο γκρουπ με μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο ημίχρονο, η Κρίενς-Λουκέρνη προηγήθηκε με 18-14.

Ο “Δικέφαλος” ξεκίνησε τον αγώνα προηγούμενος με 1-0, αλλά η Κρίενς-Λουκέρνη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 9-4 στο 13΄ και να διατηρήσει την προηγούμενη της τριάδα με +4 τέρματα μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Κρίενς-Λουκέρνη προηγήθηκε με 26-17 και κυρίως αφού πέτυχε τέσσερα “αναπάντητα” τέρματα. Ο αγώνας κατέληξε στο 56΄ με διψήφια διαφορά υπέρ της Κρινς-Λουκέρνης, μετά το γκολ του Ιντρίζι (36-26).

Κρίενς-Λουκέρνη: Σμιντ 5, Κίτελ 3, Βόλφισμπεργκ 1, Τσέπιτς 1, Στεενάερτς 3, Έρτλι 2, Μπονφουά, Μπεμ 3, Σλουμπφ 6, Σίπιτς 9, Ντελτσιάπο, Σέλκερ 1, Λάνγκενικ 3, Μούσα, Ιντρίζι 1, Μπελκαϊέντ 1.

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Ζάμπιτς 4, Κρητικός, Γιόνσον 1, Μαντάλινιτς 10, Μάλλιος 4, Ηλιόπουλος, Τόμε, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς 1, Άρσιτς, Σόκολιτς, Λέμος 2, Κεδέρης 1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ