Κέρδη άνω των 112 εκατομμυρίων ευρώ από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ το Νοέμβριο

Κέρδη άνω των 112 εκατομμυρίων ευρώ από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ το Νοέμβριο

Χιλιάδες νικητές έλαβαν μεγάλα κέρδη από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ κάθε μέρα, με τον Νοέμβριο του 2023 να φέρνει κέρδη άνω των 112 εκατομμυρίων ευρώ. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2023, τα κέρδη ανήλθαν πάνω από τα 31 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, που έπαιξε σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Διδυμότειχο, επέλεξε το στοίχημα «Ακριβές Σκορ» σε τέσσερις αγώνες από το Champions League και κέρδισε 13.661,75 ευρώ. Επίσης, στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.236,25 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. Δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητές του.

Επίσης, κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, μέσω ενός εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, όπου στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.opap.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ