Καταπληκτική πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια στο Σομπατέλι

Καταπληκτική πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια στο Σομπατέλι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε εντυπωσιακά στις αγωνιστικές δραστηριότητες και κατάφερε να προκριθεί για τον τελικό των κρίκων στο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Σομπατέλι, στην Ουγγαρία.

Στο πρώτο μέρος των προκριματικών, ο 32χρονος αθλητής έδειξε την εξαιρετική του κατάσταση και κατέκτησε την πρώτη θέση στους κρίκους με εντυπωσιακή βαθμολογία 15,300. Αυτή η επίδοση έρχεται τρεις εβδομάδες πριν από το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας, όπου θα παλέψει για το χρυσό μετάλλιο και την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο “βασιλιάς των κρίκων” θα επιδιώξει να επαναλάβει την επιτυχία του και να κερδίσει στον αυριανό τελικό του αγώνα στο Σομπατέλι (Σάββατο 09/09, ώρα Ελλάδας 16:00 – 18:45).

Στον τελικό ο Μίμης Θεοδωρίδης

Ο Μίμης Θεοδωρίδης ξεχώρισε στην πρεμιέρα του παγκόσμιου κυπέλλου παρκούρ στη Σόφια, κατακτώντας την πρόκριση για τον τελικό στην κατηγορία freestyle και επιστρέφοντας στην επιτυχημένη πορεία του.

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 7η θέση στα προκριματικά με 25,5 βαθμούς και κατάφερε να προκριθεί για τον αυριανό τελικό (Σάββατο 09/09, ώρα 17:45 – 18:15). Επίσης, οι Ελβίντ Ταφίλι (17ος με 22,0 β.) και Νίκος Καραπέτσας (30ός με 19,5 β.) συμμετείχαν στην κατηγορία freestyle ανδρών, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους.

Επιπλέον, η Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου συμμετείχε στο αγώνισμα ταχύτητας γυναικών και κατέλαβε την 12η θέση με χρόνο 48,70, πλησιάζοντας στην κορυφή των ημιτελικών.

Αύριο, Σάββατο (09/09), θα πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχοι προκριματικοί αγώνες ταχύτητας ανδρών, με τη συμμετοχή των Γιάννη Δελαπόρτα, Νίκου Κουτλούμπαση, Μάριου Ξέρρα και Λάμπρου Παπαδημητρίου, ενώ η Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου θα αγωνιστεί στα προκριματικά της κατηγορίας freestyle γυναικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ