Ισπανία – Ελλάδα 10-9: Η Εθνική χάνει το χάλκινο μετάλλιο με αμφιλεγόμενο τρόπο

Ισπανία – Ελλάδα 10-9: Η Εθνική χάνει το χάλκινο μετάλλιο με αμφιλεγόμενο τρόπο

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, η εθνική ομάδα γυναικών έχασε το χάλκινο μετάλλιο μετά από ένα δραματικό και αμφιλεγόμενο παιχνίδι εναντίον της Ισπανίας. Η Ελλάδα ηττήθηκε 10-9 στο μικρό τελικό, με ένα αμφισβητούμενο γκολ της Ρουίθ στην τελευταία επίθεση, μετά από αντίφατες αποφάσεις των διαιτητών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές, αλλά η Ισπανία άνοιξε το σκορ. Η Ελλάδα απάντησε αμέσως, αλλά οι δυο ομάδες παρέμειναν πολύ κοντά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το ματς ολοκληρώθηκε με την Ισπανία να επικρατεί 10-9, παρά την αντίδραση της ελληνικής ομάδας που κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα του παιχνιδιού ήταν: 2-1, 4-4, 1-1, 3-3.

Ισπανία (Μίκε Ότσα): Εστέρ Ράμος, Άννι Εσπάρ, Ορτίθ 2, Πέρεζ, Κρέσπι 1, Ρουίθ 1, Πένια, Φόρκα 3, Καμούς 1, Γκαρσία 1, Λέιτον 1, Τέρε, Πιράλκοβα

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη 2, Ασημάκη, Πάτρα 3, Νίνου, Πλευρίτου Β., Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ