Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Madrid Open

Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στη θέση Νο 6 στον κόσμο, παρουσίασε εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ματς της στο τουρνουά της Μαδρίτης και επικράτησε σχετικά άνετα της Ντόνα Βέκιτς, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 6-3, 6-2 την 28χρονη τενίστρια από την Κροατία (Νο 35 στον κόσμο) και προκρίθηκε στον γύρο των 32, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του παιχνιδιού μεταξύ της Αμερικανίδας Σλόαν Στέφενς και της Βελγίδας Ελίζ Μέρτενς.

Η Βέκιτς προηγήθηκε με ένα break στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά η Σάκκαρη αντέδρασε άμεσα. Στη συνέχεια, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους, με εναλλαγές εύκολων και δύσκολων στιγμών, μέχρι που η ελληνίδα τενίστρια πέτυχε το καθοριστικό break στο 8ο γκέιμ (στην τρίτη ευκαιρία της) και κατόπιν εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο set point της για να κερδίσει το σετ με 6-3. Ο δεύτερος σετ ήταν πιο εύκολος για τη Σάκκαρη, που ξεκίνησε με ένα ακόμα break και συνέχισε να κρατά το σερβίς της, οδηγώντας στο τελικό 6-2.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ