Η Σάκκαρη επιστρέφει στο Charleston Open μετά από πέντε χρόνια απουσίας

Η Σάκκαρη επιστρέφει στο Charleston Open μετά από πέντε χρόνια απουσίας

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, θα συμμετάσχει στο Charleston Open στις ΗΠΑ μετά από πέντε χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών.

Η Έλληνα τενίστρια θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Νότιας Καρολίνας για τρίτη φορά, με την τελευταία της συμμετοχή να έχει πραγματοποιηθεί το 2019, οπότε είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

«Ανυπομονώ πραγματικά να επιστρέψω στο Charleston μετά από πέντε χρόνια. Είχα παίξει πολύ καλά την τελευταία φορά και απολάμβανα πραγματικά την ατμόσφαιρα του τουρνουά. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω το τρόπαιο του Charleston φέτος», δήλωσε η Σάκκαρη μέσω της ιστοσελίδας του τουρνουά.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Μπομπ Μόραν, είπε: «Η Μαρία είχε μια εξαιρετική σεζόν το 2023, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε ξανά στο Charleston.»

Το Charleston Open είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά γυναικών στη Βόρεια Αμερική και το πρώτο στη χωμάτινη σεζόν. Θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ