Η πρώτη δήλωση της Χάλεπ μετά την ποινή: “Είναι άδικο – Θα αποδείξω ότι είμαι αθώα”

Η πρώτη δήλωση της Χάλεπ μετά την ποινή: “Είναι άδικο – Θα αποδείξω ότι είμαι αθώα”

Η Σιμόνα Χάλεπ βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς τιμωρήθηκε από τον αντι-ντόπινγκ οργανισμό που αφορά το τένις.

Ενημερώθηκε για την ποινή-σοκ που επιβλήθηκε, η οποία περιλαμβάνει απαγόρευση επαγγελματικής ενασχόλησης με το άθλημα για τέσσερα χρόνια.

Πολλοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι της πρώην πρωταθλήτριας για να ζητήσουν τη γνώμη της για την ποινή, με την Χάλεπ να δηλώνει ότι είναι αθώα.

“Είμαι σοκαρισμένη. Αυτό που συμβαίνει είναι άδικο, διότι ποτέ δεν πήρα απαγορευμένη ουσία. Όλα θα αποδειχθούν μια μέρα. Θα αφήσω τους ειδικούς να εξετάσουν την υπόθεση, γιατί γνωρίζουν καλύτερα τι έχει συμβεί, και είμαι βέβαιη ότι κάποια στιγμή θα αποδειχθεί η αθωότητά μου και η καθαρότητά μου. Ό,τι συνέβη είναι άδικο σε κάθε επίπεδο. Είμαι απογοητευμένη και σοκαρισμένη που κρίνεται ένας αθλητής βασιζόμενος σε υποθέσεις και όχι σε αξιόπιστα στοιχεία. Όλες οι αιματολογικές εξετάσεις ήταν αρνητικές και ποτέ δεν εντοπίστηκε απαγορευμένη ουσία. Υπάρχει μόνο ένα τεστ ούρων στις 29 Αυγούστου 2022 με μια πολύ μικρή ποσότητα ροξαδουστάτη. Όμως, πρέπει να πάω στο CAS. Θα κάνω έφεση εναντίον της απόφασης που κατά την άποψή μου δεν είναι σωστή, και ελπίζω ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή. Θα παλέψω μέχρι το τέλος για να το αποδείξω”, επεσήμανε η Ρουμάνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ