Η Οσάκα επιστρέφει στον κόσμο του τένις

Η Οσάκα επιστρέφει στον κόσμο του τένις

Η Ναόμι Οσάκα επιστρέφει στον κόσμο του τένις μετά από 15 μήνες απουσίας. Η Γιαπωνέζα τενίστρια, μετά την γέννηση του πρώτου παιδιού της τον περασμένο Ιούλιο, είναι έτοιμη για το μεγάλο επαναστατικό ξεκίνημα, καθώς θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Μπρισμπέιν στην Αυστραλία.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε η Οσάκα σε τουρνουά, υπήρξε ο Σεπτέμβριος του 2022 στο τουρνουά Pan Pasific Open στο Τόκυο.

Ο Nan έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην προπόνηση του Παναθηναϊκού λίγο πριν την Άλμπα (video)

Η Οσάκα, η οποία έχει κερδίσει τέσσερις φορές σε γκραντ σλαμ, στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με την ψυχική της υγεία, αλλά φαίνεται να τα έχει ξεπεράσει και είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή στα γήπεδα.

«Πάντα μου αρέσει να ξεκινώ τη σεζόν μου στο Μπρισμπέιν και ανυπομονώ να επιστρέψω. Το Brisbane International είναι ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά και θα με προετοιμάσει για μια λαμπρή επιστροφή», δήλωσε η Οσάκα.

Το τουρνουά του Μπρισμπέιν επιστρέφει μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας του covid-19, η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του τουρνουά. Είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ