Η Νοβάρα επικράτησε του Ολυμπιακού 3-2 μετά από έναν αγώνα που πάλεψαν με δύναμη

Η Νοβάρα επικράτησε του Ολυμπιακού 3-2 μετά από έναν αγώνα που πάλεψαν με δύναμη

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-3 από τη Νοβάρα στον πρώτο αγώνα των «16»του Challenge Cup, στον οποίο εμφανίστηκε ανταγωνιστικός απέναντι στην δυνατή αντίπαλό του.

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού καταδεικνύει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες, με τους Φίλιπ Πετρούσεφ και Ναζ Μήτρου Λονγκ να κάνουν εντύπωση με την απόδοσή τους.

Παρά τις πίεσης, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αναστρέψει τα δεδομένα σε κάποια σημεία, αλλά τελικά η Νοβάρα κατάφερε να πάρει τη νίκη, ενώ τώρα η ομάδα του Μιτσέλι θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς στην Ιταλία.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΖΟΚ (Σερβία) ή Βολουντάρι (Ρουμανία) στα προημιτελικά.

Ο αγώνας είχε πολλά ενδιαφέροντα σημεία, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, με αποδόσεις που προκάλεσαν ενθουσιασμό στο κοινό.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 2-3 σετ, σε μια μάχη που διήρκεσε 1.56 ώρες, στην οποία η διακύμανση του σκορ ήταν έντονη και η αγωνία διήρκησε μέχρι το τέλος.

Άποψη του παιχνιδιού ανέλαβε ο Σέρβος προπονητής Λορέντζο Μιτσέλι, ο οποίος εκφράζει την πίστη του στην ομάδα και την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα στην Ιταλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ