Η Μαρία Σάκκαρη συζητά για την ανατριχιαστική ανόρθωσή της στο Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη συζητά για την ανατριχιαστική ανόρθωσή της στο Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει την Κόκο Γκοφ και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Indian Wells, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ.

Η νεοφώτιστη Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για την περίοδο προετοιμασίας της, αναφέροντας πώς πριν έναν μήνα αντιμετώπιζε δυσκολίες στο παιχνίδι της, συμπεριλαμβανομένου του να περνά την μπάλα πάνω από το φιλέ, ενώ τώρα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό ενός από τα κορυφαία τουρνουά.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

Για την προσωπική της ανάδυση στο τουρνουά, αναφέρει: «Πριν από έναν μήνα δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα βρισκόμουν εδώ. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μιας αθλήτριας όπου τα πάντα αλλάζουν ξαφνικά, και αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ και απολαμβάνω κάθε στιγμή».

Αναφέροντας στον αγώνα με την Κόκο Γκοφ, αναφέρει: «Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο. Ήμουν αγχωμένη αλλά κατάφερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να παλέψω μέχρι το τέλος».

Η Μαρία Σάκκαρη συζητάει επίσης για την αλλαγή προπονητή της μέσα στη σεζόν και τον τελικό που την περιμένει με την Ίγκα Σβιόντεκ, αναγνωρίζοντας την πρόκληση που αντιμετωπίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ