Η Μάχη Ξεκινά: Το Χώμα Θα Κρίνει τον Κορυφαίο της Παγκόσμιας Κατάταξης (Βίντεο)

Η Μάχη Ξεκινά: Το Χώμα Θα Κρίνει τον Κορυφαίο της Παγκόσμιας Κατάταξης (Βίντεο)

Το πρώτο μισό της τενιστικής σεζόν ολοκληρώθηκε με τα δύο Masters σε Indian Wells και Μαϊάμι, και οι αθλητές ετοιμάζονται για τη χωμάτινη περίοδο. Με το Ρολάν Γκαρός να ξεχωρίζει στο ορίζοντα από τις 20 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, υπάρχουν ακόμα τρία Masters σε Μόντε Κάρλο, Μαδρίτη και Ρώμη, καθώς και το τουρνουά 500 πόντων στη Βαρκελώνη.

Η μάχη για το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι συναρπαστική, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να προηγείται με 9.725 βαθμούς, αλλά με τους Σίνερ και Αλκαράθ να πλησιάζουν. Οι διαφορές στα σημεία υπεράσπισης μεταξύ τους κρίνουν την πορεία τους στη σεζόν.

vatvm

Οι Τρεις Κορυφαίοι

Ο Τζόκοβιτς καλείται να υπερασπιστεί 2.315 βαθμούς, εκ των οποίων οι 2.000 προέρχονται από τη νίκη του στο Ρολάν Γκαρός του περασμένου έτους.

Ο Σίνερ και ο Αλκαράθ, με μικρότερες υπερασπίσεις, είναι έτοιμοι να δώσουν τη δική τους μάχη για την κορυφή.

Η συνέχεια του κύκλου με τα Masters να προσφέρουν πολύτιμους βαθμούς, υπισχνεί να μας χαρίσει ένα νέο Νο. 1 στο τέλος της σεζόν.

Το Μεγάλο Ρεκόρ

Ο Τζόκοβιτς σύντομα θα γράψει ιστορία ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία Νο.1, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Φέντερερ. Το Σάββατο θα γίνει 36 ετών και 321 ημερών, κάνοντας το ένα βήμα πιο κοντά στη μεγάλη κορυφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ