Η ελληνική συμμετοχή στο γερμανικό Feeder έκλεισε με αποκλεισμούς στα προκριματικά

Η ελληνική συμμετοχή στο γερμανικό Feeder έκλεισε με αποκλεισμούς στα προκριματικά

Την Τρίτη 28/11, οι Έλληνες αθλητές μας αγωνίστηκαν στα προκριματικά τρία αγωνίσματα στο γερμανικό Feeder, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος ηττήθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο στο απλό ανδρών, ενώ ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης στις νεαρές ηλικίες έχασε το διπλό μικτό. Επίσης, στο διπλό γυναικών, οι ελληνίδες αθλήτριες αποκλείστηκαν στον προκριματικό γύρο.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος κατάφερε να προκριθεί σε δύο γύρους στα προκριματικά του απλού ανδρών, αλλά απέτυχε να φτάσει στον καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση. Οι διαδοχικές αναμετρήσεις με τον Άγγλο Σάμουελ Γουόκερ κατέληξαν σε αποτέλεσμα υπέρ του Άγγλου με 3-1 σετ.

Το δίδυμο Σγουρόπουλος/Παπαδημητρίου πήρε τη νίκη στο προκριματικό του διπλού μικτού, αλλά καταλύθηκε από το ασιατικό δίδυμο στον καθοριστικό αγώνα. Επίσης, οι αθλητές μας δεν κατάφεραν να προκριθούν στο διπλό γυναικών.

Τέλος, οι Κατερίνα Τόλιου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου που πήραν μέρος στο γερμανικό Feeder απέκτησαν βαθμούς προσανατολισμού για το παγκόσμιο ranking list.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ