Η εκπληκτική εμφάνιση της Νικόλ Ελευθεριάδου, με 7 γκολ στον ημιτελικό και ο επερχόμενος τελικός με τη Σαμπαντέλ

Η εκπληκτική εμφάνιση της Νικόλ Ελευθεριάδου, με 7 γκολ στον ημιτελικό και ο επερχόμενος τελικός με τη Σαμπαντέλ

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, με μια αξεπέραστη εμφάνιση στον ημιτελικό του LEN Champions League εναντίον της Ματαρό (16-12), οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης. Το επόμενο βήμα για την ανάδειξη του ομίλου τους, θα είναι ο τελικός με τη Σαμπαντέλ στις 21 Απριλίου στις 15:00.

Η Έλληνας αθλήτρια άνοιξε το σκορ του αγώνα με ένα πέναλτι, σκοράροντας συνολικά 7(!) από τα 16 γκολ της ομάδας, καθιστώντας την υπεύθυνη για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό.

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, αναγνώρισε την συνεισφορά της Ελευθεριάδου στην προσπάθεια της ομάδας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ομαδικής δουλειάς.

Η ανατροπή στο ματς

Στο τρίτο τέταρτο, η Ματαρό προηγήθηκε με 8-7, αλλά η Ελευθεριάδου με δύο διαδοχικά γκολ ανέτρεψε το σκορ σε 9-8, δίνοντας τον ώθηση προς τη νίκη.

Οι συμπαίκτριές της ολοκλήρωσαν τη δουλειά και πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του LEN Champions League, παραμένοντας άπαντες συγκεντρωμένοι.

Ο Τελικός με τη Σαμπαντέλ

Η Ελευθεριάδου και η ομάδα της αντιμετωπίζουν την δυνατή ομάδα της Σαμπαντέλ στον επερχόμενο τελικό (21/4, 15:00), η οποία επικράτησε 14-9 της Σαν Αντρέου.

Ο ισπανικός σύλλογος θεωρείται φαβορί, αλλά ο προπονητής των ερυθρολεύκων είναι αισιόδοξος. «Ο Ολυμπιακός έχει τρεις τίτλους. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ανυπομονούμε για τον μεγάλο τελικό», τόνισε.

6195624

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ