Έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 στο Markopoulo Park κέρδισαν από 2.933 ευρώ

Έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 στο Markopoulo Park κέρδισαν από 2.933 ευρώ

Στο Markopoulo Park πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή ιπποδρομιακή συγκέντρωση τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου με έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 οι οποίοι κέρδισαν από 2.933 ευρώ.

Ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) κατάφερε να κερδίσει για τέταρτη φορά, ενώ εντυπωσιακό ντεμπούτο έκανε ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΚΟΛΝΤ (IRE).

Ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) κατέκτησε την πρώτη θέση στην 5η ιπποδρομία, έχοντας την υποστήριξη των Malkot Stables. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του, καθώς ο προπονητής του είναι ο Ιγνατίος Θεολόγου και ο αναβάτης του ο Κώστας Αττικός.

Ο νεαρός 2ετής ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΚΟΛΝΤ (IRE) έκανε ένα ιδανικό ντεμπούτο, κατακτώντας την πρώτη θέση στην 7η ιπποδρομία. Αυτό ήταν το πρώτο του νίκη, και ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης ήταν στη σέλα του.

Στην 6η ιπποδρομία, ο ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (GB) κατέκτησε τη νίκη, γράφοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Ο ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (IRE) ανήκει και προπονείται από τον Χάρη Χαραλάμπους και ο αναβάτης ήταν ο Εντιόν Τσέλα.

Οι αναβάτες Εντιόν Τσέλα, Κώστας Αττίκος και Παναγιώτης Δημητσάνης κατάφεραν να κερδίσουν από δύο νίκες, ενώ οι προπονητές Γιώργος Κουβαράς, Χρήστος Σταύρου, Χάρης Χαραλάμπους και Ιγνάτιος Θεολόγου επίσης σημείωσαν νίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ