Ευρωπαϊκή Νεολαία Λουτρακίου: Οι ζευγάρια των τελικών στα διπλά – Μόνο Ελληνίδες στις θέσεις μετάλλων στο απλό κοριτσιών Under 13

Στο γυμναστήριο του Sport Camp πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες στα διπλά, με αποτέλεσμα να οριστούν τα ζευγάρια των τελικών σε όλες τις κατηγορίες, καθώς επίσης και οι αθλήτριες που καλύπτουν τις θέσεις μετάλλων στην κατηγορία κοριτσιών ηλικίας έως 13 ετών. Η οργανώτρια, Ελλάδα, έχει δικούς της αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Στον τελικό των αγοριών Under 13, αναμετρώνται οι Κωνσταντίνος Ισαακίδης / Κωνσταντίνος Αλεξούδης με τους Δανούς Εμίλ Χάσελμπαλκ / Μάλικ Σεβερίνσεν. Στον τελικό των αγοριών Under 15 αναμετρούνται για το χρυσό μετάλλιο δύο ελληνικά δίδυμα.

Οι Γιάννης Κούτρας / Γιάννης Κιοσελόγλου από τη μία πλευρά και οι Θεοφάνης-Γιώργος Μήτκας / Κώστας Φάκαρος από την άλλη. Στον τελικό των κοριτσιών Under 13, η Άννα Φανουρία Μήτκα και η Ελπίδα Τασιού θα αντιμετωπίσουν τις Αντρέα Γκρέγκερσεν / Τσελίντα Βουνγκ από τη Δανία. Στον τελικό των κοριτσιών Under 15, αγωνίζονται οι Αναστασία Τσκαρτισβίλι / Τέκλα Λιπαρτελιάνι από τη Γεωργία με τις Βασιλική Μπουλά / Στέλλα Μαυροματάκη από την Ελλάδα. Στο απλό προχώρησε ήδη στην 4άδα, λόγω της μικρής συμμετοχής, η κατηγορία των παγκορασίδων και είναι χαρακτηριστικό ότι στις θέσεις μετάλλων μπήκαν τέσσερις Ελληνίδες. Η Άννα-Φανουρία Μήτκα και η Αθανασία Γκόγκα προκρίθηκαν από το ένα γκρουπ, η Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρισκάκη και η Δέσποινα Δημητρίου από το άλλο.

Οι τελικοί στα διπλά της κατηγορίας Under 13 διεξάγονται παράλληλα στις 18:45, με τους αγώνες των αγοριών στο τραπέζι 1 και των κοριτσιών στο τραπέζι 2. Οι τελικοί στα διπλά της κατηγορίας Under 15 διεξάγονται στις 19:15, με τους αγώνες των κοριτσιών στο τραπέζι 1 και των αγοριών στο τραπέζι 2.

Στα απλά αγωνίσματα προκρίθηκαν στην 4άδα συνολικά 13 αθλητές και 8 αθλήτριες από την Ελλάδα. Το πρόγραμμα αύριο περιλαμβάνει τους αγώνες νοκ άουτ, με τα κύρια ταμπλό να ξεκινούν στις 13:30. Οι τελικοί ξεκινούν στις 19:45 για τα αγόρια και στις 20:15 για τα κορίτσια. Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στη σελίδα της ETTU.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ