Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Κυπέλλων για τον ελληνικό αντισφαίριση

Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Κυπέλλων για τον ελληνικό αντισφαίριση

Ξεκίνησε μία εβδομάδα γεμάτη ευρωπαϊκούς αγώνες για την ελληνική αντισφαίριση και η ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι εκεί να εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα συμμετάσχει στο Europe Cup των γυναικών και οι αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης και Μαλαματένια Παπαδημητρίου θα ενισχύσουν ξένες ομάδες. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στις 20 και 21 Οκτωβρίου στην Ισπανία και η Μουζέο ντε λα Αλμέντρα και η Κονστάντζα θα είναι οι αντίπαλοι τους.

Στον αντίστοιχο αγώνα των ανδρών, η πολωνική ομάδα Μπογκόρια, της οποίας ο Γκιώνης είναι μέλος, θα αντιμετωπίσει την τσέχικη ομάδα ΗΒ Οστρόφ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19 Οκτωβρίου. Επίσης, η αυστριακή LZ Λιντς Φρόσμπεργκ, με τη συμμετοχή της Παπαδημητρίου, θα διαγωνιστεί στο Europe Cup των γυναικών στην Πορτογαλία, στις 21 Οκτωβρίου, αναμετρώντας την τοπική Μιραντέλα και την ΗΒ Οστρόφ από την Τσεχία.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επιδιώκει να επαναλάβει την επιτυχία της περσινής χρονιάς και να φτάσει στα προημιτελικά του Europe Cup. Την Πέμπτη, η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κονστάντζα από τη Ρουμανία, ενώ το Σάββατο θα παίξει με την Μουζέο ντε λα Αλμέντρα.

Τα προγραμματισμένα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό έχουν ως εξής:

Παρασκευή 20/10 στις 15:00: Παναθηναϊκός-Κονστάντζα (Ρουμανία)

Σάββατο 21/10 στις 11:00: Παναθηναϊκός-Αλμέντρα

Η αντίπαλος ομάδα της Παπαδημητρίου, η LZ Λιντς Φρόσμπεργκ, θα αγωνιστεί την ίδια ημέρα στην Πορτογαλία, αντιμετωπίζοντας την Μιραντέλα και την ΗΒ Οστρόφ.

Οι αγώνες της Μπογκόρια του Γκιώνη θα μεταδοθούν μέσω live streaming στον σύνδεσμο: KS Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki – HB Ostrov z.s.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ