EuroVolley 2023: Έναρξη για την Εθνική Γυναικών στο Ντίσελντορφ

EuroVolley 2023: Έναρξη για την Εθνική Γυναικών στο Ντίσελντορφ

Η στιγμή που όλο το ελληνικό βόλεϊ περίμενε έφτασε. Η Εθνική ομάδα των γυναικών ξεκινά τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας τη Γερμανία που είναι η οικοδέσποινα.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στο Ντίσελντορφ (21:00) για δεύτερη φορά σε πρεμιέρα, όπως έγινε και το 2019 και το 2021 με Τουρκία και Βουλγαρία αντίστοιχα.

Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ είναι πλήρως προετοιμασμένη και αντιμετωπίζει μια πολύ δυνατή ομάδα. Αναμένεται να γεμίσει η αρένα του Ντίσελντορφ, καθώς οι θέσεις έχουν σχεδόν εξαντληθεί, με πολλούς Έλληνες φίλους να βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική βρίσκεται στον τρίτο όμιλο, με τη Γερμανία ως γηπεδούχο, και θα αντιμετωπίσει επίσης την Τσεχία, την Τουρκία, τη Σουηδία και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιούνες Οτσάλ, δήλωσε πριν το παιχνίδι: «Η Γερμανία είναι μια έμπειρη ομάδα και έχει μια αθλήτρια, την Όρτμαν, που μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα, αλλά έχουμε το σχέδιό μας για να την αντιμετωπίσουμε. Δεν φοβόμαστε την Γερμανία ή τα ονόματα γενικά. Πάμε να παίξουμε και να εκτελέσουμε το σχέδιο μας. Η πίεση δεν είναι πάνω μας, αλλά στη Γερμανία. Έχουν μεγάλους στόχους και το πλεονέκτημα της έδρας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ