Επίσημο: Ο Τέπερ νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ

Επίσημο: Ο Τέπερ νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ

Ο Νταν Τέπερ είναι ο νέος τερματοφύλακας της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, συμπληρώνοντας το κενό που δημιουργήθηκε μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ιβάν Μάτσκεβιτς. Ο νεαρός τερματοφύλακας από το Ισραήλ έχει παίξει σε ομάδες της πατρίδας του και σε γαλλικές ομάδες.

Στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο Τέπερ δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που γίνομαι μέλος της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να αφιερώσουμε όλοι μαζί στοχασμό και εργασία. Ξέρω καλά την Ελλάδα και μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία και θα ήθελα πολύ να γίνω μέλος της. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου και ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδούς μας».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Νταν Τέπερ. Ο 29χρονος διεθνής Ισραηλινός τερματοφύλακας, ύψους 1,90 μ., είναι πλέον μέλος της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου. Ο Τέπερ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις ομάδες Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Ρίσχον Λέτζιον, ενώ έχει παίξει και στη γαλλική Σέρμπουργκ και τη Σαράν Λουαρέ. Καλώς ήρθες στην ΑΕΚ, Νταν!»

Επίσης, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Μάτσκεβιτς, ο οποίος αναγκάστηκε να επιστρέψει στη χώρα του για οικογενειακούς λόγους. Η διοίκηση ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ