Ελλάδα – Ρουμανία 1-3: Η Ελλάδα επιβιώνει και ψάχνει για ένα θαύμα

Ελλάδα – Ρουμανία 1-3: Η Ελλάδα επιβιώνει και ψάχνει για ένα θαύμα

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας αναγκάστηκε να αποδεχτεί μια ήττα από την Ρουμανία, παρόλο που κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ. Με αποτέλεσμα το 1-3 συνολικό σκορ, η ομάδα μας αναγκάζεται να κυνηγήσει λίγες πιθανότητες πρόκρισης στα προκριματικά απέναντι στη Γαλλία, ενώ χρειάζεται και την βοήθεια από άλλα αποτελέσματα.

Η Ελλάδα έπαιξε πραγματικά για την πρόκρισή της στο επόμενο στάδιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ, απέναντι στη Ρουμανία και παρόλη την εντυπωσιακή προσπάθεια δεν κατάφερε να επικρατήσει.

Ο Λιόλιος άνοιξε το δρόμο προς την εξόδο για τον Ιτούδη

Οι Ρουμάνοι ξεκίνησαν με έναν δυνατό ρυθμό στον αγώνα και άρχισαν το πρώτο σετ με το απίστευτο σκορ των 11-22. Τελικά, οι Βαλκάνιοι κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο σετ με 16-25.

Οι Έλληνες διεθνείς παρουσίασαν μια αντίστοιχη εικόνα και στο δεύτερο σετ, το οποίο έχασαν τελικά με 18-25.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με την Ελλάδα να βρίσκεται σε μια παρόμοια κατάσταση, με τους Ρουμάνους να έχουν μια νωρίτερη διαφορά 3-6. Ωστόσο, οι παίκτες του Μπονινφάντε είχαν μια πνευματική αντοχή και κατάφεραν εύκολα να αντιστρέψουν τον τροχό του παιχνιδιού (17-14) και να διατηρήσουν αυτή την προηγούμενη θέση, καταλήγοντας να κερδίσουν το σετ και να μειώσουν το σκορ σε 1-2 σετ.

Ο τέταρτος σετ έγινε με τον ίδιο ρυθμό όπως τα δύο πρώτα, με τους διεθνείς της Ρουμανίας να εκμεταλλεύονται τον τραυματισμό του Ράπτη και να κερδίζουν με 21-15.

Τα σετ: 16-25, 18-25, 25-23, 21-25

Η βαθμολογία του ομίλου μετά την ήττα της Ελλάδας:

Ellada 2

Την Τρίτη 5/9 στις 17:00, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Απαιτείται μόνο μια νίκη και ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων για να προκριθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ