Είδηση – Έκπληξη για τον Στέφανο Τσιτσιπά! (εικόνες)

Είδηση – Έκπληξη για τον Στέφανο Τσιτσιπά! (εικόνες)

Έχουν χωρίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα; Τι συμβαίνει μεταξύ του ελληνικού τενίστα και της ισπανικής τενίστριας;

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονη φήμη ότι ο Έλληνας και η όμορφη Ισπανίδα δεν είναι πλέον ζευγάρι. Αυτή η φήμη προέκυψε μετά την απόφασή τους να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει στο κοινό τους προφίλ στο Instagram (tsitsidosa). Εκεί ανέβαζαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους, αλλά και από την καθημερινή τους ζωή. Όμως, αν κάποιος μπει πλέον στο εν λόγω προφίλ δεν θα δει κανένα από αυτά. Κανένα story. Κανένα reel.

Παναθηναϊκός: Σκληρό πρόγραμμα για τον επόμενο μήνα

Τι συνέβη; Χώρισαν και αποφάσισαν να σβήσουν τις κοινές τους φωτογραφίες; Κανείς δεν γνωρίζει. Όμως, η απόφαση τους να διαγράψουν όλα τα περιεχόμενα δημιουργεί έντονες φήμες για χωρισμό. Να σημειωθεί ότι η Πάουλα Μπαντόσα τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα και συνόδευε τον Στέφανο Τσιτσιπά στους αγώνες που έδωσε στο Καλλιμάρμαρο με την εθνική μας ομάδα για το Davis Cup.

Ωστόσο, η Ισπανίδα έχει φύγει πλέον από την Ελλάδα και βρίσκεται στο εξωτερικό (άγνωστη τοποθεσία) και πρόσφατα δείπνησε με την καλή της φίλη, Αρίνα Σαμπαλένκα. Και οι δύο ανέβασαν φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ.

Δείτε το κενό προφίλ “Tsitsidosa”

tsitsidosa

Και οι φωτογραφίες της Μπαντόσα με τη Σαμπαλένκα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ