Απίστευτο Συμβάν! – Σμήνος Μελισσών Με Αναπάντητες Επιθέσεις… Στον Αγώνα Τένις Στο Indian Wells

Απίστευτο Συμβάν! – Σμήνος Μελισσών Με Αναπάντητες Επιθέσεις… Στον Αγώνα Τένις Στο Indian Wells

Ένα σμήνος μελισσών εμφανίστηκε στον προημιτελικό αγώνα τένις μεταξύ των Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο BNP Paribas Open την Πέμπτη, επιτρέποντας στους διοργανωτές του τουρνουά να διακόψουν τον αγώνα για σχεδόν δύο ώρες.

Στα βίντεο, βλέπουμε τον Αλκαράθ να αγωνίζεται να απομακρύνει τις μέλισσες που πετούσαν γύρω του πριν τρέξει για κάλυψη.

Ακόμα, δεκάδες έντομα κολλήθηκαν στην αεροφωτογραφική μηχανή που κάλυπτε το γήπεδο και ένας άνδρας χωρίς προστατευτικό μιας καλύψεως χρησιμοποίησε μηχανική σκούπα για να τα καθαρίσει.

Οι παίκτες εγκατέλειψαν το γήπεδο κατά τη διάρκεια της μακράς διακοπής. Κατά την επιστροφή τους, ο διαιτητής τους ενημέρωσε ότι μερικές μέλισσες ήταν ακόμα παρόντες και ο Ζβέρεφ αστείευται λέγοντας πως ήταν εντάξει να αντιμετωπίσει την κατάσταση από την πλευρά του γηπέδου.

Ο καθαριστής των μελισσών κλήθηκε εκ νέου στο γήπεδο με ένα μπουκάλι αεροσόλ και απολάμβανε την επικροτηση του κοινού. Στήθηκε για selfies με τους οπαδούς, κάνοντας τον Αλκαράθ και τον Ζβέρεφ να γελούν καθώς τον παρατηρούσαν να περιφέρεται και να ψεκάζει για τις μέλισσες. Επιπλέον, ο άνδρας σκούπισε και τους τοίχους γύρω από το γήπεδο.

Μια μέλισσα προσγειώθηκε ακόμα και στην πετσέτα ενός παίκτη. Ο Αλκαράθ εξέφρασε ανησυχία για τυχόν επιθέσεις από τις μέλισσες, όμως ένας εκπρόσωπος της ATP Tour τον διαβεβαίωσε.

Ο διοργανωτής του τουρνουά και δισεκατομμυριούχος Larry Ellison και ο πρώην CEO της Microsoft Bill Gates παρακολουθούσαν το ματς από τη θέση του Ellison στις κερκίδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ