ΑΕΚ: Προσπαθώντας για την πρώτη νίκη εναντίον της Κρίενς

ΑΕΚ: Προσπαθώντας για την πρώτη νίκη εναντίον της Κρίενς

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την επόμενη ευρωπαϊκή της πρόκληση, καθώς υποδέχεται την Τρίτη (24/10, 19:45) την ομάδα Κρίενς Λουκέρνη στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, για τον 2ο γύρο του EHF European League. Μετά την ηττητική τους εμφάνιση στην Πολωνία στο πρώτο παιχνίδι, οι “κιτρινόμαυροι” θα δώσουν τα πάντα για να επιβληθούν απέναντι σε μια ισχυρή ελβετική ομάδα. Όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές βρίσκονται στο ρόστερ της αποστολής.

Ο προπονητής της ομάδας, Στίπε Μαντάλινιτς, δήλωσε: “Η Λουκέρνη είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με παικταράδες και ατομική ποιότητα. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουμε τις ευκαιρίες μας αφού παίζουμε στο γήπεδό μας. Ελπίζω να έχουμε την υποστήριξη πολλών οπαδών μας που πάντα είναι δίπλα μας και μας δίνουν μεγάλη δύναμη.”

Επίσης, ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς δήλωσε: “Μετά από μια βαριά ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στο γήπεδό μας ότι αυτό ήταν απλώς ένα κακό παιχνίδι. Ελπίζω να αποδείξουμε τι μπορούμε και να κρατήσουμε τη νίκη στην Αθήνα.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ