Το ειδύλλιο της Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι χαρακτηρίζεται ως ψεύτικο από άρθρο της USA Today

Το ειδύλλιο της Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι χαρακτηρίζεται ως ψεύτικο από άρθρο της USA Today

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διανύουν μια περίοδο φημολογούμενου ειδυλλίου μεταξύ της Τέιλορ Σουίφτ και του Τράβις Κέλσι. Παρόλα αυτά, ένα άρθρο της USA Today υποστηρίζει ότι αυτή η σχέση είναι ψεύτικη και προσπαθεί να εξηγήσει γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή. Η Τέιλορ Σουίφτ παραβρέθηκε σε έναν αγώνα των Kansas City Chiefs, της ομάδας του NFL στην οποία αγωνίζεται ο Τράβις Κέλσι. Μεταξύ των καλεσμένων της στα εκκλησάκια ήταν και διάσημα πρόσωπα όπως ο Ράιαν Ρέινολντς, η Μπλέικ Λάιβλι και ο Χιου Τζάκμαν. Όπως αναμενόταν, η παρουσία της Τέιλορ Σουίφτ στον αγώνα ήταν αντικείμενο εντονής συζήτησης στα social media, με τους φαν της και τους φίλους του NFL να ασχολούνται με τη φημολογούμενη σχέση της τραγουδίστριας με τον αθλητή.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο Μάικ Φρίμαν, αυτή η σχέση δεν υπάρχει. “Το ξέρετε όλοι, βαθιά μέσα σας. Είναι γνωστό σε όλους. Οι φίλοι, οι συγγενείς, τα παιδιά σας, η χώρα, ακόμα και το διάστημα. Το γνωρίζουμε όλοι”, γράφει στο άρθρο του στην USA Today. “Γνωρίζουμε ότι η σχέση της Τέιλορ Σουίφτ και του Τράβις Κέλσι είναι ψεύτικη. Μη με μισείτε επειδή λέω μια αλήθεια που ήδη ενστερνίζεστε”, συνεχίζει. “Αυτή είναι η πιο ψεύτικη στιγμή στην αμερικανική ιστορία. Μετά την προσελήνωση, δεν υπήρξε τίποτα τόσο ψεύτικο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αλλά, όπως επισημαίνει, αυτή η κατάσταση είναι αποδεκτή. “Στην πραγματικότητα, αυτή η στιγμή είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική”, σημειώνει, μιλώντας για μια “άτοπη εμμονή” που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη φημολογούμενη σχέση. “Όχι, δεν είναι αληθές, αλλά ποιος νοιάζεται; Όλοι αγαπάμε αυτήν την ψεύτικη σχέση. Θα συνεχίσουμε να την αγαπάμε μέχρι τη στιγμή που αυτή η εντυπωσιακά ψεύτικη σχέση θα τελειώσει και ο Κέλσι θα γίνει στίχος σε ένα από τα μελλοντικά άλμπουμ της Σουίφτ”, προσθέτει.

Γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή με το “ειδύλλιο” της Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι

Παρόλο που γνωρίζουμε ότι αυτή η σχέση δεν είναι αληθινή και πιθανόν να είναι μια μορφή μαρκετινγκ, όλοι την αντιμετωπίζουμε σαν ένα αληθινό love story. Το ερώτημα είναι γιατί μας αρέσει κάτι που γνωρίζουμε ότι δεν είναι αληθινό, γράφει ο Μάικ Φρίμαν.

“Για λόγους που, πιστεύω ότι πηγαίνουν πέρα από το προφανές. Δεν είναι απλά η εμμονή μας με τους διάσημους, είναι κάτι βαθύτερο. Ο Κέλσι και η Σουίφτ αντιπροσωπεύουν ένα φευγαλέο στιγμιαίο σημείο στο οποίο όλοι μπορούμε να νιώσουμε κάποια ένταση και ίσως να γελάσουμε λίγο με τον εαυτό μας. Δεν αναφέρομαι στους Swifties ή τους οπαδούς των Kansas City Chiefs. Αυτοί οι ομάδες είναι ήδη αφοσιωμένες και ενθουσιώδεις”, συνεχίζει ο αρθρογράφος. Αυτό, όπως επισημαίνει, αφορά τους υπόλοιπους, εκείνους που δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν με οτιδήποτε. “Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συνήθως δεν ενδιαφέρονται για το αμερικανικό ποδόσφαιρο ή πόσα sold-out συναυλίες είχε η Τέιλορ Σουίφτ”, προσθέτει.

Υπάρχει μια πιο κυνική άποψη που υποστηρίζει ότι απολαμβάνουμε αυτήν την κατάσταση επειδή οι δικές μας ζωές είναι βαρετές, επισημαίνει ο αρθρογράφος. Ωστόσο, προσθέτει, δεν είναι τόσο αυτό, όσο το γεγονός ότι “οι ζωές μας είναι τόσο γεμάτες”. “Δεν έχουμε μόνο τις δουλειές και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά ο κόσμος φαίνεται χαοτικός και επικίνδυνος. Υπάρχουν απειλές για τη δημοκρατία, οικονομικές πιέσεις, ανοδική πορεία του εθνικισμού και του εξτρεμισμού και μια γενική αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά ανά πάσα στιγμή”, εξηγεί.

“Το θέμα δεν είναι απλώς ότι η Σουίφτ και ο Κέλσι αποτελούν έναν περισπασμό. Αφορά την απελπιστική ανάγκη που έχουμε κάποιες φορές για κάτι τέτοιο”, επισημαίνει ο αρθρογράφος και προσθέτει: “Αφορά επίσης την ικανότητά μας να γελάμε με τον εαυτό μας. Είναι πιθανό να γελούν και η Σουίφτ και ο Κέλσι με αυτό”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ