Σάρον Στόουν: Ο Ούγγρος βετεράνος του στρατού που την καταδιώκει

Σάρον Στόουν: Ο Ούγγρος βετεράνος του στρατού που την καταδιώκει

Η Σάρον Στόουν και η οικογένειά της ζουν με φόβο από έναν εμμονικό διώκτη τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Σάντορ Μπόρος, πρώην βετεράνος των ειδικών δυνάμεων του ουγγρικού στρατού, ισχυρίζεται ότι έχει έναν κρυφό γιο με την Στόουν από το 1986, όταν η σταρ ήταν 28 ετών. Ο διώκτης, που έχει προκαλέσει ανησυχία στην οικογένεια της Στόουν, συνελήφθη από κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι της αδελφής της τον περασμένο Μάιο.

Ο εμμονικός διώκτης είχε στείλει ένα email στην ηθοποιό τον περασμένο Οκτώβριο, ζητώντας να μάθει τη διεύθυνσή της. Ο διώκτης ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει με την οικογένειά της Στόουν και αναζητά πληροφορίες σχετικά με τον γιο του. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που αναλαμβάνει την υπόθεση έχει επιβεβαιώσει ότι ο διώκτης είναι επικίνδυνος και ψυχικά ασθενής.

Ο άνθρωπος που καταδιώκει τη Σάρον Στόουν

Ο διώκτης είχε διατηρήσει επικοινωνία τόσο με τη μητέρα όσο και με την αδελφή της Στόουν. Κατάφερε να τους προσεγγίσει παραβιάζοντας την ιδιωτικότητά τους και προκαλώντας άγχος στην οικογένεια της ηθοποιού. Μετά από λίγες ημέρες από την πρόσληψη του ιδιωτικού ντετέκτιβ, ο διώκτης εντοπίστηκε σε ένα αεροδρόμιο του Λονδίνου, προετοιμαζόμενος να πετάξει για την Ουγγαρία.

sandor boros photos

Οι απειλητικές επιστολές και η απήχηση του διώκτη

Ο διώκτης είχε στείλει επιστολές στην Σάρον Στόουν, τη μητέρα της και την αδελφή της τον περασμένο Αύγουστο. Σε αυτές, αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της στο παρελθόν, επισκέπτοντας ακόμη και το σπίτι της αδελφής της. Ο διώκτης διεμήνυσε ότι επιθυμεί να μιλήσει με την Στόουν για το γιο του, που υποτίθεται ότι έχει πεθάνει.

Η Σάρον Στόουν είχε δηλώσει ότι η οικογένειά της ζει με φόβο εξαιτίας των απειλητικών επιστολών και των απρόσκλητων επισκέψεων του διώκτη. Η προσέγγιση του διώκτη προκάλεσε ακόμα περισσότερη ανησυχία όταν εμφανίστηκε στο σπίτι της οικογένειας. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που αναλαμβάνει την υπόθεση αναφέρει ότι η οικογένεια είναι ευγνώμον και αισιόδοξη για την ανεύρεση του διώκτη. Παράλληλα, προειδοποιεί ότι η κατάσταση παραμένει επικίνδυνη και όλα τα μέλη της οικογένειας πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση.

Το αποκαλυπτήριο γράμμα του διώκτη

Ο διώκτης, μέσω ενός γράμματος που έστειλε, ισχυρίζεται ότι ήταν αρραβωνιαστικιά της Στόουν το 1987 και απέκτησαν ένα αγοράκι το 1988. Ωστόσο, ο γιος τους πέθανε σε μια ατυχία. Ο διώκτης αναζητά πληροφορίες για τον θάνατο του γιου του και επιθυμεί να μιλήσει με την Στόουν για το θέμα αυτό.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ περιγράφει τον διώκτη ως έναν επικίνδυνο και ψυχικά ασθενή άνθρωπο. Παρόλα αυτά, αναφέρει ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και ο διώκτης δεν αποτελεί άμεση απειλή αυτή τη στιγμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ