Πολίνα Πορίζκοβα: Εμφανίζεται γυμνή και μιλά για τη σεξουαλικότητα των ώριμων γυναικών

Πολίνα Πορίζκοβα: Εμφανίζεται γυμνή και μιλά για τη σεξουαλικότητα των ώριμων γυναικών

Η Πολίνα Πορίζκοβα επέστρεψε στα social media με μια ακόμη αποκαλυπτική ανάρτηση. Το μοντέλο στα 58 της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει με το μισό στήθος της ακάλυπτο. Στη δημοσίευση, αφήνει ένα μακροσκελές μήνυμα για τη σεξουαλικότητα των «ώριμων γυναικών» κατακρίνοντας όσους θεωρούν σέξι μόνο τις νέες γυναίκες. Λίγα λεπτά αργότερα, πρόσθεσε ακόμη μια αποκαλυπτική της φωτογραφία με καλυμμένο ξανά το ένα της στήθος.

polinaporzikova

Το να είσαι ποθητός σημαίνει να έχεις δύναμη

«Γνωρίζατε ότι η Αν Μπάνκροφτ, η οποία υποδύθηκε την επικίνδυνη ηλικιωμένη γυναίκα αποπλανήτρια Mrs Robinson στο “Graduate”, ήταν 38 ετών; Και ο νεαρός άνδρας που αποπλανεί, ο Ντάστιν Χόφμαν, ήταν 30 ετών; Το να είσαι ποθητός σημαίνει να έχεις δύναμη. Τη δύναμη της συναίνεσης. Έχεις αυτό που όλοι θέλουν, και είναι στο χέρι σου να το μοιραστείς με όποιον θέλεις. Ο παράγοντας του τι ποθούν οι άνδρες και τι οι γυναίκες, βρίσκεται στις αντίθετες πλευρές του ηλικιακού φάσματος. Η γυναίκα χάνει τη δύναμη με την ηλικία – και ο άνδρας την κερδίζει.

polina22

Η Πολίνα Πορίζκοβα τον Νοέμβριο του 2023, όταν προωθούσε το βιβλίο της τόπλες

Η φωτογραφία μιας μεγαλύτερης γυναίκας που επιδεικνύει το σώμα της είναι αφύσικη, μια απελπισμένη έκκληση για προσοχή, όπου το μόνο που θα κάνει είναι να δείχνει θλιμμένη και αξιολύπητη.

Γιατί λοιπόν η σέξι φωτογραφία μιας κοπέλας που δεν ξέρει πολλά για το σεξ να είναι προτιμότερη από εκείνη μιας ώριμης γυναίκας που ξέρει τα πάντα γι’ αυτό;

porizkova12

Όταν πόζαρε ξανά γυμνή με ασημί μπογιά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει γυμνή. Τον Νοέμβριο, το 58χρονο μοντέλο πόζαρε τόπλες με ασημί μπογιά στο στήθος της για το εξώφυλλο της τσέχικης έκδοσης του περιοδικού και παραχώρησε μια συνέντευξη. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ