Οι πλουσιότεροι ηθοποιοί: Οι υποψήφιοι για Όσκαρ με εντυπωσιακές περιουσίες

Οι πλουσιότεροι ηθοποιοί: Οι υποψήφιοι για Όσκαρ με εντυπωσιακές περιουσίες

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Όσκαρ 2024 έχει ξεκινήσει, με το Χόλιγουντ να προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς. Πολλοί υποψήφιοι φέτος είναι ανάμεσα στους υψηλότερα αμειβόμενους ηθοποιούς του χώρου. Συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Έμμα Στόουν, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζόντι Φόστερ ξεχωρίζουν με εντυπωσιακά ποσά περιουσίας. Σύμφωνα με έρευνα του GamblingFactory.com, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο βρίσκεται στην κορυφή των πλουσιότερων υποψηφίων φέτος, με περιουσία που ξεπερνά τα 460 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, που πρόσφατα απέκτησε ένα παιδί στα 80 του, είναι ο δεύτερος υψηλότερα αμειβόμενος υποψήφιος και έχει κερδίσει ήδη δύο Όσκαρ. Φέτος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου στην ταινία «Moon Killers». Κορυφαίος σε αμοιβές φέτος είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, που λάμβανε 11,5 εκατομμύρια ευρώ για την ερμηνεία του στην ταινία «Barbie». Η περιουσία του υπολογίζεται πλέον στα 65 εκατομμύρια ευρώ. Ακολουθούν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και άλλοι με εντυπωσιακές περιουσίες στη λίστα.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Τζόντι Φόστερ, με εκτιμώμενη περιουσία 92 εκατομμυρίων ευρώ. Ακολουθούν άλλες γνωστές ηθοποιοί που διεκδικούν το φετινό Όσκαρ με ενδιαφέρον ανάμεσά τους την Έμιλι Μπλαντ και την Ανέτ Μπένινγκ. Στο τέλος της λίστας, αλλά εξίσου σημαντικοί, βρίσκονται η Έμμα Στόουν, ο Μαρκ Ράφαλο και ο Πολ Τζιαμάτι, κάνοντας την παρουσία τους στα Όσκαρ την κορύφωση της επαγγελματικής τους καριέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ