Ο Σωματοφύλακας: Μια Αναμέτρηση του Kevin Costner με την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια

Ο Σωματοφύλακας: Μια Αναμέτρηση του Kevin Costner με την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια

Τη δεκαετία του ’90, ο Kevin Costner βρέθηκε σε διαμάχη με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Σε μια συνέντευξη στο «The Howard Stern Show» πρόσφατα, ο βραβευμένος με Όσκαρ, 69 ετών, επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζονταν σίκουελ για την ταινία «The Bodyguard» του 1992, όμως η πριγκίπισσα Diana πέθανε το 1997, αλλάζοντας τα πάντα.

bodygurad

Ο Costner αντιμετώπισε αντίδραση από τη βασιλική οικογένεια, αλλά κατάφερε να λύσει την κατάσταση μιλώντας με τη Δούκισσα του Γιορκ, Sarah Ferguson. Αργότερα, αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει και με τον πρίγκιπα William, γιο της Diana. Η Diana είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συνέχεια της ταινίας, παίζοντας σε μια σκηνή φιλιού με τον Costner.

Snapinsta.app 446216137 1165332464814904 1678460254305605070 n 1080

Kevin Costner: Η Σχέση με την Princess Diana

Ο Costner αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να εξερευνήσει στο σίκουελ την περίπλοκη σχέση της Diana με τους παπαράτσι. Όμως, η τραγική απώλεια της Diana τον εμπόδισε. Αργότερα, συναντήθηκε με τον πρίγκιπα William, ο οποίος εξέφρασε την θετική γνώμη της μητέρας του για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

DIANA

Το ταξίδι του Costner στον κόσμο της βασιλικής οικογένειας περιλάμβανε και μια συνάντηση με τον πρίγκιπα William, καταδεικνύοντας τη συμπάθεια που είχε κερδίσει από την Diana. Το όνειρο για ένα «The Bodyguard 2» με τη συμμετοχή της πριγκίπισσας έμεινε ανεκπλήρωτο, αλλά η μνήμη της Diana ζει μέσα από αυτές τις αναμνήσεις.

Η Πρόταση του Kevin Costner για την Princess Diana

Η Diana είχε δείξει ενδιαφέρον να παίξει στο σίκουελ της ταινίας, με τον Costner να επιχειρεί να την πείσει. Η θλιβερή τύχη όμως δεν επέτρεψε ποτέ να υλοποιηθεί το όνειρο αυτό. Ο Kevin Costner παραμένει ένας από τους λίγους που μοιράστηκαν ιδιαίτερες στιγμές με την εκλεκτή πριγκίπισσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ