Διαζύγιο Kevin Costner: Η πρώην σύζυγος μετακομίζει σε ένα μικρότερο σπίτι στην ιδιοκτησία του

Διαζύγιο Kevin Costner: Η πρώην σύζυγος μετακομίζει σε ένα μικρότερο σπίτι στην ιδιοκτησία του

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση, η πρώην σύζυγος του Kevin Costner, Christine Baumgartner, έχει επιβληθεί να εκκενώσει το κοινό σπίτι τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Baumgartner δεν απομακρίνεται πολύ από τον τόπο αυτό. Σύμφωνα με φωτογραφίες από φορτηγά μετακόμισης που εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι τους στη Santa Barbara, περισσότερες λεπτομέρειες αναδεικνύουν το νέο της σπίτι. Η πηγή ανέφερε ότι η Baumgartner “ακολουθεί τις νομικές συμβουλές σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και εκκενώνει το οικογενειακό σπίτι”, ενώ πρόσθεσε ότι “θα μείνει σε ένα μικρότερο σπίτι στην ιδιοκτησία που χρησιμοποιείται ως οικία του προσωπικού”.

Ο σχεδιασμός της Baumgartner είναι να βρει ένα άλλο σπίτι, καθώς αυτό είναι μια προσωρινή λύση. Προς το παρόν, παραμένει στην ίδια περιοχή για να μην αναταράξει τη ζωή των παιδιών της. Η πηγή ανέφερε ότι “τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο με τους φίλους τους. Η Baumgartner προσπαθεί να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική την καθημερινότητά τους και όλη της η προσοχή είναι στα παιδιά”. Όσον αφορά τη μετακόμιση, φορτηγά με χαρτοκούτια περιβάλλονταν από ό,τι φαίνεται τα προσωπικά της αντικείμενα.

Δεν είναι γνωστό αν και το πρώην ζευγάρι βρισκόταν παρόν κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Costner εξακολουθεί να παραμένει σε διακοπές στο Aspen με τα παιδιά τους. Η μετακόμιση έρχεται τρεις ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία εκκένωσης που έχει οριστεί για την Baumgartner. Προηγουμένως αυτό το μήνα, ένας δικαστής είχε εξαγγείλει ότι έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι μέχρι τις 31 Ιουλίου, στηριζόμενος στους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που είχαν υπογράψει το 2004.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ