Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατηγορείται για παρενόχληση και σεξισμό από την πρώην βοηθό του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατηγορείται για παρενόχληση και σεξισμό από την πρώην βοηθό του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε για δεύτερη φορά στο εδώλιο την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, σε αστική υπόθεση κατά της πρώην εκτελεστικής του βοηθού στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε ξεσπάσει και ότι είχε προσβάλει την πρώην βοηθό του. Ωστόσο, αρνήθηκε να παραδεχτεί ότι είχε φωνάξει σε αυτήν. Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Ντε Νίρο και την πρώην βοηθό του ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2019, όταν η εταιρεία παραγωγής του την μήνυσε, κατηγορώντας την για κατάχρηση κεφαλαίων.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Ντε Νίρο χρησιμοποίησε αρκετά προσβλητικά λόγια για να περιγράψει την πρώην βοηθό του και να απορρίψει τις κατηγορίες που απευθύνονταν εναντίον του για παρενόχληση και σεξισμό. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε ύψωσε τη φωνή του και χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις για την βοηθό του, αλλά αρνήθηκε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η εταιρεία παραγωγής κατηγορεί την πρώην βοηθό του Ντε Νίρο ότι δαπάνησε μεγάλα ποσά χρημάτων με αμερικανική κάρτα Express, εγκρίνοντας μη πραγματικά επαγγελματικά ταξίδια που χρησιμοποιούσε για προσωπικούς λόγους. Επιπλέον, την κατηγορεί για εκμετάλλευση προσωπικών πόντων πεταξιάς, χρέωση προσωπικών ταξί και ψώνια, καθώς και για τον χρόνο και τη δαπάνη για ένα λουλούδια αξίας 1.311 δολαρίων για τα γενέθλιά της.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση και σεξισμό από την πρώην εκτελεστική βοηθό του στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο δικαστήριο, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει χρησιμοποιήσει προσβλητικά λόγια για την πρώην βοηθό του, αλλά αρνήθηκε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η δικαστική διαμάχη έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με την εταιρεία παραγωγής του Ντε Νίρο να κατηγορεί την πρώην βοηθό για κατάχρηση κεφαλαίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ