Μάργκοτ Ρόμπι στη Σίφνο: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα η “Barbie”

Μάργκοτ Ρόμπι στη Σίφνο: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα η “Barbie”

Η Μάργκοτ Ρόμπι συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα. Μετά από την παραμονή της στη Φολέγανδρο, η 33χρονη ηθοποιός βρέθηκε στη Σίφνο μαζί με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ. Η Μάργκοτ παραμένει στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες και δείπνησε σε μια γνωστή ψαροταβέρνα, δοκιμάζοντας τοπικά ελληνικά φαγητά.

Μάργκοτ Ρόμπι στη Σίφνο

Η Claudia Schiffer γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα: «Σε ελληνικό παράδεισο»

Η Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Μάργκοτ επέλεξε ένα καθημερινό ντύσιμο, φορώντας ένα μαύρο πουκάμισο και αφήνοντας τα μαλλιά της ξανθά και αμακιγιάριστα. Χαλαρώνοντας στο εστιατόριο του γνωστού σεφ Κωνσταντίνου Νταλιάνη, δείπνησε με την παρέα της, αδιαφορώντας για τα περιεργότερα βλέμματα.

Οι διακοπές του ζευγαριού, που έχει πάρει ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά του καθήκοντα, δεν σταματούν εδώ. Φαίνεται ότι η Μάργκοτ και ο Τομ συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Σίφνο. Η Μάργκοτ παρατηρήθηκε να φορά ένα λευκό ολόσωμο μαγιό σε μια από τις παραλίες του νησιού, ενώ η κάμερα τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν ορισμένες τρυφερές στιγμές.

Τόσο η Μάργκοτ όσο και ο σύζυγός της προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έχουν αναρτήσει κανένα υλικό από τις διακοπές τους στα social media, επιλέγοντας να τις απολαύσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ