Λάνθιμος – Χρυσές Σφαίρες 2024: Το ευχαριστώ της Έμα Στόουν

Λάνθιμος – Χρυσές Σφαίρες 2024: Το ευχαριστώ της Έμα Στόουν

Λάνθιμος – Χρυσές Σφαίρες 2024: Η ηθοποιός αποθέωσε τον Έλληνα σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες, λίγο αφού έλαβε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου

Ο Γιώργος Λάνθιμος και το «Poor Things» πρωταγωνίστησαν στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες 2024, με την ταινία να βραβεύεται ως η καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ και τη «μούσα» του Ελληνα σκηνοθέτη, Έμα Στόουν, να λαμβάνει το βραβείο του Α΄ Γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ. Στον λόγο της, λίγο αφού πήρε στα χέρια της το χρυσό αγαλματίδιο, η Έμα Στόουν ευχαρίστησε πρώτα τους συμπρωταγωνιστές της και τον σεναριογράφο της σειράς. Τελευταίο, ευχαρίστησε τον Γιώργο Λάνθιμο, τονίζοντας, πόσο ευγνώμων είναι που τον γνώρισε. «Γιώργο, θα είμαι πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας» του είπε, μεταξύ άλλων. Πιο αναλυτικά, η Έμα Στόουν είπε απευθυνόμενη στους Γουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Ράφαλο και Ράμι Γιούσεφ: «Γουίλεμ, Μαρκ, Ράμι, κάνατε κάθε μέρα μια απόλυτη χαρά και το ίδιο και το υπόλοιπο απίστευτο καστ μας».

Πρόσθεσε στη συνέχεια,

«Το συνεργείο απίστευτο. Ο Τόνι ο σεναριογράφος μας, είναι η τρίτη φορά που δουλεύουμε μαζί. Λατρεύω να λέω αυτούς τους διαλόγους και λατρεύω να σας τρομοκρατώ με την αυστραλιανή μου προφορά. Είσαι ο καλύτερος, Τόνι! Βλέπεις, δουλεύω πάνω σε αυτό όλη την ώρα». Τέλος, στον Έλληνα σκηνοθέτη είπε: «Γιώργο, δεν ξέρω τι θα μπορούσα να σου πω που δεν σου έχω ήδη πει, αλλά θα είμαι πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας, για πάντα. Και το να παίξω την Μπέλα ήταν απίστευτο». Στην δική του ομιλία του μετά την απονομή του βραβείου, ο Έλληνας σκηνοθέτης αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα ήθελε να περάσει όλο το βράδυ μιλώντας με τον Μπρους Σπρίνγκστιν, για τον οποίο είπε ότι έχουν τα ίδια γενέθλια και ότι υπήρξε ο ήρωάς του, με τον αμερικανό μουσικό που ήταν παρών στην τελετή να τον χαιρετά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ