Κρίστεν Στιούαρτ: «Θέλω να κάνω το πιο γκέι πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας»

Κρίστεν Στιούαρτ: «Θέλω να κάνω το πιο γκέι πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας»

Η Κρίστεν Στιούαρτ, ηθοποιός του Hollywood, έκανε μια ανατρεπτική φωτογράφηση για το περιοδικό Rolling Stone, φορώντας ανδρικό εσώρουχο και δερμάτινο γιλέκο. Η Στιούαρτ, διάσημη από τη σειρά ταινιών Twilight, αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία της στην εκπομπή Saturday Night Live το 2017. Στη συνέντευξή της στο περιοδικό δήλωσε: «Αν κατάφερα να διανύσω όλη τη σειρά Twilight χωρίς να βρεθώ στο εξώφυλλο του Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σύμβολα του σεξ. Τώρα, θέλω να κάνω το πιο γκέι γ… πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας. Αν μπορούσα να βγάλω ένα μικρό μουστάκι, αν μπορούσα να ξεκουμπώσω το παντελόνι μου, θα το έκανα».

Αντιμέτωπη με τη γκέι ταυτότητά της

Η Κρίστεν Στιούαρτ στην συνέντευξή της ανέφερε ότι η ταυτότητά της δεν εμπόδισε την καριέρα της. Προσπαθώντας να κάνει αναφορά στην εμπειρία άλλων γκέι προσωπικοτήτων της Showbiz, ανέφερε: «Η Τζόντι Φόστερ πέρασε τόσο δύσκολα ως γκέι ηθοποιός… Για μένα, δεν ήταν πρόβλημα. Αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στο είδος του χώρου στον οποίο κατοικώ και στους ρόλους που με ελκύουν και στο κοινό που υπάρχει για αυτές τις ταινίες».

Snapinsta.app 426537651 768930405095028 7377097723481245218 n 1080

Επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά

Η ηθοποιός, αρραβωνιασμένη με την Ντίλαν Μάιερ, επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά. Δηλώνει: «Δεν ξέρω πώς θα είναι η οικογένειά μου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρχίσω να αποκτώ παιδιά». Προωθεί αυτή τη στιγμή το νέο queer ρομαντικό θρίλερ της, Love Lies Bleeding, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ