Κίραν Κάλκιν: Παραδέχεται το λάθος του μετά από τη δημόσια έκκληση στη γυναίκα του

Κίραν Κάλκιν: Παραδέχεται το λάθος του μετά από τη δημόσια έκκληση στη γυναίκα του

Ο βραβευμένος ηθοποιός εξήγησε ότι προηγουμένως είχε ζητήσει από την σύζυγό του, Τζαζ Τσάρτον, να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί.

Μετά τη βράβευσή του στα Emmy, ο Κίραν Κάλκιν εξήγησε την “έκκληση” που έκανε στη σύζυγό του να αποκτήσουν ακόμη παιδιά. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε ζητήσει προηγουμένως από την Τζαζ Τσάρτον να κάνουν ακόμη ένα παιδί, και ανέφερε ότι της το υπέδειξε μετά τη νίκη του στη Χρυσή Σφαίρα. Παραδέχτηκε όμως ότι η δημόσια έκκληση στην σκηνή ήταν απαιτητική και αγενής, καθώς θα έπρεπε να το είχε συζητήσει ιδιωτικά με τη σύζυγό του.

Ο Κίραν Κάλκιν είπε ότι αν και επιθυμεί ακόμη ένα παιδί, δεν θα το ονομάσει Emmy ή με οποιονδήποτε άλλο χαριτωμένο τρόπο. Οι δηλώσεις του έγιναν λίγα 24ωρα μετά τη βράβευσή του με το Emmy για τον ρόλο του στο Succession, και έπειτα από πρόσφατες νίκες στα Βραβεία Χρυσές Σφαίρες και τα Βραβεία Κριτικών.

Ο Κάλκιν και η Τζαζ Τσάρτον παντρεύτηκαν το 2013 και έχουν ήδη δύο παιδιά, την Kinsey Sioux που γεννήθηκε το 2019 και τον γιο τους Wilder Wolf που γεννήθηκε το 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ