Η λαμπερή εμφάνιση της Έμιλι Μπλαντ στα Όσκαρ 2024 ανάβει συζητήσεις: “Κριτική” για το φόρεμά της

Η λαμπερή εμφάνιση της Έμιλι Μπλαντ στα Όσκαρ 2024 ανάβει συζητήσεις: “Κριτική” για το φόρεμά της

Πολλά σχόλια και διαμαρτυρίες προκάλεσε η εμφάνιση της Έμιλι Μπλαντ στην απονομή των Όσκαρ, με τους χρήστες των social media να μη συγκρατούν τις απόψεις τους για το στιλ της ηθοποιού. Η 41χρονη ηθοποιός ήταν υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης δεύτερης γυναικείας ερμηνείας για τη συμμετοχή της στην ταινία “Oppenheimer”. Ωστόσο, το χρυσό αγαλματίδιο κατέληξε στα χέρια της Ντέι Βάιν Τζόι Ράντολφ για την ερμηνεία της στην ταινία “Τα Παιδιά του Χειμώνα”.

Η ταινία “Oppenheimer” ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αποσπώντας συνολικά 7 Όσκαρ, ενώ το “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου έλαβε 4 βραβεία και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Η απογοητευτική εμφάνιση της Έμιλι Μπλαντ

Όσον αφορά την εμφάνιση της Έμιλι Μπλαντ, η ηθοποιός επέλεξε ένα εφαρμοστό φόρεμα υψηλής ραπτικής από τον οίκο Schiaparelli. Το κρεμ φόρεμα ήταν επενδυμένο με παγιέτες και είχε τιράντες που προκάλεσαν σχόλια για το περίεργο περίγραμμα από χάντρες σε σχήμα Y που φαινόταν καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί.

Διάφορα σχόλια

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν: “Φοράει ένα φόρεμα με ανδρικά εσώρουχα; Ναι, φοράει”, “Γιατί το φόρεμα της φαίνεται σαν ανδρικό εσώρουχο με στρας;”, “Έχει λαβές από τσάντες για ψώνια αντί για τιράντες”. Άλλοι ανέφεραν αστεία σχόλια σχετικά με την επιλογή της ενδυμασίας της.

GIWXFy3WcAE1Dpq

Η αντίδραση της στιλίστριας

Η στιλίστρια της Έμιλι Μπλαντ, Τζέσικα Παστέρ, αντέδρασε στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της ηθοποιού δείχνοντας αποφασισμένη. Μέσω του Instagram απάντησε σε έναν από τους κριτικούς αναφέροντας ότι του λείπει η αισθητική. Σε άλλον που τόνισε ότι το φόρεμα ήταν ενδιαφέρον αλλά δεν ταιριάζει με τη λαμπερότητα της ηθοποιού, αντέδρασε με χιούμορ ρωτώντας τον αν δεν τον είδε στο κόκκινο χαλί.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ