Η εμφάνιση της τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ έγινε ξανά viral

Η εμφάνιση της τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ έγινε ξανά viral

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε τις εντυπώσεις στα social media, αυτή τη φορά όχι λόγω του πρόσφατου γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ ή ενός σέξι outfit.
Η διάσημη τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε σε ένα εντυπωσιακό show στο “Saturday Night Live” με τους Latto και Redman, ωστόσο μια απρόσμενη εμφάνιση της έκανε viral. Αν και δεν διήρκησε πολύ, έγινε ανάρπαστη στα διεθνή μέσα.

Η Λόπεζ ερμήνευε το νέο της τραγούδι “Can’t Get Enough” μαζί με χορό, όταν μια τούφα από τα μαλλιά της ξεκόλλησε από την επέκταση. Οι κάμερες της εκπομπής κατέγραψαν τη στιγμή, με το video να γίνεται viral στο Διαδίκτυο και να αναδημοσιεύεται από διάφορα μέσα, κυρίως μέσω του Twitter.

Η Ayo Edebiri αμφισβητεί την ειλικρίνεια της καριέρας της Τζένιφερ Λόπεζ – «Χρησιμοποιεί άλλους για να τραγουδήσει»

Προκαλεί αίσθηση η αποκάλυψη ενός βίντεο στο οποίο η ηθοποιός Ayo Edebiri αμφισβητεί τη μουσική καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιεί τη φωνή άλλων ανθρώπων. Σύμφωνα με το Business Insider, το βίντεο προέρχεται από συνέντευξη στο podcast “Scam Goddess” το 2020 και έγινε ξανά viral μετά από σχετικό άρθρο στο TMZ.

Στο βίντεο, η Ayo αναφέρει: «νομίζω ότι η Τζένιφερ Λόπεζ πιστεύει ότι εξακολουθεί να είναι καλή, παρόλο που δεν τραγουδάει στα περισσότερα από αυτά τα τραγούδια» Έτσι, άρχισαν να επικρατούν και πάλι οι φήμες περί χρήσης της φωνής άλλων καλλιτεχνών στα τραγούδια της, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει οι Ashanti και Christina Milian, που υποστηρίζουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ τους έχει χρησιμοποιήσει. Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια έχει διαψεύσει τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι πρόκειται για προσπάθειες ανθρώπων να βλάψουν την επαγγελματική της πορεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ