Η Μπίλι Άιλις ανταλλάσσει φιλιά με την ηθοποιό Odessa A’zion

Η Μπίλι Άιλις ανταλλάσσει φιλιά με την ηθοποιό Odessa A’zion

Η τραγουδίστρια πρόσφατα αποκάλυψε ότι αισθάνεται έλξη προς τις γυναίκες.

Η Μπίλι Άιλις ανέβασε και στη συνέχεια διέγραψε ένα αποκαλυπτικό βίντεο στο Instagram της, στο οποίο είναι φανερό ότι φιλάει την ηθοποιό Odessa A’zion. Η 21χρονη τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε στο Variety ότι είναι έλκεται από τις γυναίκες, κοινοποίησε μερικά στιγμιότυπα από το gala του «LACMA Art+Film» που πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου. Στο βίντεο, η Άιλις κρατά το χέρι της τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της Odessa, ενώ τα δύο κορίτσια φαίνεται να ανταλλάσσουν φιλιά. Μετά το gala, που παρουσιάστηκε από την Gucci, η Μπίλι διασκέδασε στο Chateau Marmont μαζί με την Odessa, την Πάρις Χίλτον, τη Σάλμα Χάγιεκ και άλλους.

Η γνωστή τραγουδίστρια πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι είναι έλκεται από γυναίκες, αλλά νιώθει «εκφοβισμένη» από αυτές, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής της στο Variety. Η τραγουδίστρια, η οποία χώρισε από τον Τζέσι Ράδερφορντ τον Μάιο, μίλησε για την σεξουαλικότητά της, την εικόνα του σώματός της και γιατί «δεν ένιωσε ποτέ πραγματικά επιθυμητή», καθώς αναλογίζονταν την άνοδό της στο διεθνές στερέωμα.

Για να είναι ειλικρινής, δήλωσε,

«Έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τους φίλους στη ζωή μου, την οικογένεια στη ζωή μου. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά επίσης με τρομάζει τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά τους και η παρουσία τους». «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχω νιώσει ποτέ γυναίκα. Ποτέ δεν ένιωσα επιθυμητή. Ποτέ δεν ένιωσα θηλυκή». Στη συνέχεια, εξήγησε: «Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι, σαν, ένα όμορφο κορίτσι. Ταυτίζομαι ως αυτή/αυτός και τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά σαν κορίτσι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ