Η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για την οικογένειά της μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ: “Ακόμα αναζητούμε την ισορροπία μας”

Η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για την οικογένειά της μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ: “Ακόμα αναζητούμε την ισορροπία μας”

Σε μια εκτενή συνέντευξη, η Αντζελίνα Τζολί δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στη Vogue και αναφέρθηκε στο περίπλοκο διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ και σε όσα ακολούθησαν. “Ήμουν 26 όταν έγινα μητέρα. Η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Τα παιδιά μου ήταν αυτά που με έσωσαν και με έκαναν να αντιμετωπίσω τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο”, δήλωσε αρχικά. Συμπλήρωσε αργότερα ότι αν δεν ήταν για τα παιδιά της, ίσως να είχε βρεθεί σε πολύ δυσκολότερη κατάσταση, ιδίως μετά τον χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύντροφο της, Μπραντ Πιτ.

“Πιστεύω ότι πρόσφατα, αν δεν είχα τα παιδιά μου και δεν είχα τον λόγο να ζήσω γι’ αυτά, θα είχα περάσει μια πολύ σκοτεινή περίοδο”, παραδέχτηκε. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2016 και έχουν έξι παιδιά μαζί: Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σίλο, Βίβιεν και Νοξ. Παρά τον πέρασμα του χρόνου, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτή και η οικογένειά της δεν έχουν ακόμα βρει την απόλυτη ισορροπία τους. “Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είμαι στα 48 μου. Ήμουν σε μια μεταβατική φάση ως άνθρωπος. Δεν νιώθω ότι είμαι ο ίδιος εαυτός μου εδώ και δέκα χρόνια”, εξήγησε. Συνεχίζοντας χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέρθηκε στη δυσκολία της ζωής της οικογένειάς της τα τελευταία χρόνια και στη συνεχιζόμενη θεραπεία που χρειάζεται: “Ακόμα ψάχνουμε την ισορροπία μας”, κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ