Διαζύγιο της Σάνεν Ντόχερτι: Η 53χρονη ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα με τον πρώην σύζυγο

Διαζύγιο της Σάνεν Ντόχερτι: Η 53χρονη ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα με τον πρώην σύζυγο

Η Σάνεν Ντόχερτι βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση αυτή την περίοδο, αγωνιζόμενη τόσο με την ασθένειά της όσο και με τα νομικά θέματα που την απασχολούν με τον πρώην σύζυγό της.

Η 53χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς “Beverly Hills 90210” ζητά οικονομική υποστήριξη από τον πρώην σύζυγό της, ενώ ταυτόχρονα αγωνίζεται με τον καρκίνο. Η κατάστασή της είναι τόσο σοβαρή που δήλωσε: “Ελπίζω να φύγω πριν ολοκληρωθεί το διαζύγιο”.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Η Σάνεν Ντόχερτι αναφέρει ότι λόγω προβλημάτων υγείας είναι ανίκανη να εργαστεί και δεν έχει προοπτικές απασχόλησης. Αναζητά οικονομική υποστήριξη αξίας 15.343 δολαρίων μηνιαίως με εφέσιμο από το 2024. Ταυτόχρονα, ζητά από τον πρώην σύζυγό της να συνεισφέρει 9.100 δολάρια στα νομικά έξοδά της.

«Εγώ δεν μπορούσα να δουλέψω κι αυτός έκανε ζωάρα»

Στα δικαστικά έγγραφα η Σάνεν Ντόχερτι κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι προτίθεται να αποφύγει τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς αυτήν, ελπίζοντας ότι η κατάστασή της δεν θα επιβιώσει μέχρι να ολοκληρωθεί το διαζύγιο.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Η ηθοποιός εκφράζει την αγανάκτησή της για τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, ο οποίος αναλάμβανε δαπανηρές διασκέδασης ενώ εκείνη πάλευε με την ασθένειά της.

«Ελπίζει πως θα πεθάνω πριν εκδοθεί το διαζύγιο»

Παράλληλα, η Σάνεν Ντόχερτι αποκαλύπτει ότι η κατάστασή της είναι τόσο σοβαρή, που εκείνη ελπίζει να μην φτάσει να ολοκληρωθεί ο χωρισμός με τον πρώην σύζυγό της.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ