Cassie – Diddy: Καταγγελίες για βιασμό, trafficking και ενδοοικογενειακή βία

Cassie – Diddy: Καταγγελίες για βιασμό, trafficking και ενδοοικογενειακή βία

Η τραγουδίστρια Cassie κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της, επίσης διάσημου ράπερ, Diddy, για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική εκμετάλλευση για 10 χρόνια. Η Cassie, γνωστή και ως Casandra Ventura, υπέβαλε μήνυση εναντίον του 54χρονου Sean “Diddy” Combs στη Νέα Υόρκη, με τον οποίο ισχυρίστηκε ότι υπέφερε από βία και σεξουαλική εκμετάλλευση για 10 ολόκληρα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και ενός βιασμού το 2018, όταν προσπάθησε να τον εγκαταλείψει, καθώς και πολλαπλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Σχετικά με αυτό το θέμα, η Cassie δήλωσε, “Μετά από χρόνια στη σιωπή και το σκοτάδι, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου και να μιλήσω για μένα και προς όφελος άλλων γυναικών που αντιμετωπίζουν βία και κακοποίηση στις σχέσεις τους.” Σε απάντηση, ο δικηγόρος του Diddy, Μπεν Μπράφμαν, αρνήθηκε τις κατηγορίες τις οποίες χαρακτήρισε “προσβλητικές και εξωφρενικές”.

Αρνείται τις κατηγορίες

“Ο κ. Combs αρνείται σθεναρά αυτές τις προσβλητικές και εξωφρενικές κατηγορίες. Η απαίτηση της κ. Ventura για 30 εκατομμύρια δολάρια, υπό την απειλή της συγγραφής ενός επιζήμιου βιβλίου για τη σχέση τους, απορρίφθηκε απερίφραστα ως κατάφωρος εκβιασμός”, δήλωσε ο Μπραφμαν.

Cassie: Ο βιασμός που υπέστη όταν ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν

Η Cassie υποστήριξε ότι υπέφερε από έναν βιασμό το 2018, όταν ανακοίνωσε ότι ήθελε να χωρίσει από τον Diddy. Παρότι η Ventura προσπάθησε πολλές φορές να αποχωρήσει και να σπάσει τον κύκλο της κακοποίησης, φέρεται ότι ο Diddy την ανάγκασε να επιστρέψει χρησιμοποιώντας απειλές σχετικά με την καριέρα της.

Η υπόθεση της τραγουδίστριας εμπίπτει στον νόμο για τους επιζώντες ενήλικες, έναν νόμο που επιτρέπει στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να υποβάλλουν αγωγές ακόμη και αφότου έχει λήξει η παραγραφή. Ο δικηγόρος της Ventura, Ντάγκλας Γουίγκντορ, δήλωσε ότι, “Η κα Ventura πρέπει να χειροκροτηθεί για τη γενναιότητά της”.

Με πληροφορίες από People

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ