Αναστάτωση στην Παλαιστίνη μετά τις φήμες για αντικατάσταση του μοντέλου Μπέλα Χαντίντ λόγω πολέμου

Αναστάτωση στην Παλαιστίνη μετά τις φήμες για αντικατάσταση του μοντέλου Μπέλα Χαντίντ λόγω πολέμου

Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές καλούν σε μποϊκοτάζ μετά την επιλογή ενός Ισραηλινού μοντέλου αντί για την Μπέλα Χαντίντ στην καμπάνια του οίκου μόδας Dior. Ο οίκος επέλεξε την Ισραηλινή May Tager για τη διαφημιστική καμπάνια, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media. Πολλοί διαδικτυακοί χρήστες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την επιλογή του οίκου μόδας Dior, ενώ η παλαιστινιακή κοινότητα ζητά μποϊκοτάζ.

Αντιδράσεις στα social media για την αντικατάσταση της Μπέλα Χαντίντ σε καμπάνια του Dior

Αποσπάσματα της καμπάνιας του Dior, στην οποία εμφανίζεται η Tager μαζί με την ηθοποιό Anya Taylor-Joy και άλλα μοντέλα, εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, προκαλώντας αντιδράσεις από φιλοπαλαιστίνιους. Επίσης, ο λογαριασμός της Tager στο Instagram κατακλύστηκε από αντι-Ισραηλινά μηνύματα και αναρτήσεις με το όνομα της Hadid.

«Ο Dior επέλεξε δολοφόνους προς όφελος της καμπάνιας του και τώρα όλα βρωμάνε αίμα»

Διάφοροι χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή της Tager και καλούν σε μποϊκοντάζ του οίκου Dior. Ο ομίλος Yuli Group, ο οποίος εκπροσωπεί την Tager στο Ισραήλ, υπερασπίζεται την επιλογή του οίκου μόδας, τονίζοντας την επιτυχημένη πορεία του μοντέλου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ