Βασίλειος Κωστέτσος στο Instagram: Η νέα του εμφάνιση μετά την εμφύτευση μαλλιών

Βασίλειος Κωστέτσος στο Instagram: Η νέα του εμφάνιση μετά την εμφύτευση μαλλιών

Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή του με μια εμφύτευση μαλλιών πριν μερικούς μήνες. Μέσω ενός βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, έδειξε στο κοινό το πρόσωπό του που ήταν πρησμένο λόγω της επέμβασης. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό μας», δήλωσε ότι η αιτία της απώλειας μαλλιών ήταν το άγχος που αντιμετώπιζε.

@vassilioskostetsos #trasplantecapilar #trasplant #hair ♬ πρωτότυπος ήχος – Vassilios Kostetsos

«Η εμφύτευση είναι μια πολύ επώδυνη διαδικασία»

Ο Κωστέτσος προειδοποίησε ότι η εμφύτευση μαλλιών είναι μια επικίνδυνη διαδικασία που πρέπει να γίνεται με προσοχή, καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές. Ανέφερε επίσης ότι το άγχος που είχε για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον οδήγησε να χάσει τα μαλλιά του μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ανέφερε ότι είχε δοκιμάσει να κάνει εμφύτευση ξανά, αλλά δεν επέτυχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Περιέγραψε μια άσχημη εμπειρία όπου ξύπνησε με πρησμένο και ερεθισμένο πρόσωπο γεμάτο με πύον για μία εβδομάδα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος συχνά αναρτά φωτογραφίες του με το νέο του look για να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ