Το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Το συλλεκτικό αφιέρωμα της Athens Voice για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού!

Η Athens Voice, η εφημερίδα της Αθήνας, αφιερώνει ένα ειδικό, 116-σέλιδο ένθετο για τα 116 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού, που κυκλοφόρησε τη Μεγάλη Πέμπτη, σε ένα μοναδικό τεύχος για την ελληνική δημοσιογραφία. Στις σελίδες του, μιλούν οι πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος, ο προπονητής Φατίχ Τερίμ, οι βετεράνοι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Καραγκούνης, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Φώτης Ιωαννίδης, Κάρλος Ζέκα και Γιάννης Κώτσιρας.

Στο αφιέρωμα αναδεικνύονται ιστορικά γεγονότα όπως το έπος του Γουέμπλεϊ με άγνωστες λεπτομέρειες, ενώ αναδεικνύεται και ο μύθος του Δημήτρη Σαραβάκου. Η Athens Voice ρίχνει φως στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον της ομάδας, από το προπονητικό κέντρο “Γεώργιος Καλαφάτης” στο Κορωπί μέχρι το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Στο άρθρο επίσης περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν σχέση με την ομάδα, όπως ο Φώτης Τσίμας, ο Κωνσταντίνος Καμάρας, ο Αλέξανδρος Κιτροέφ και ο Γιώργος Στάνκογλου. Επίσης, γίνεται αναφορά στη συνεργασία της ομάδας με την εταιρεία ADIDAS και προβάλλεται η εκπαίδευση των νέων αθλητών στη Σχολή Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ