Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: Η συνέχεια της επικοινωνίας με τον πατέρα του παρά το γεγονός ότι έχει πεθάνει

Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: Η συνέχεια της επικοινωνίας με τον πατέρα του παρά το γεγονός ότι έχει πεθάνει

Πριν από τέσσερα χρόνια σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ηθοποιού Θανάση Ευθυμιάδη. Ο ίδιος αποφάσισε να τιμήσει την επέτειο του θανάτου του με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του ολόγυμνου στην πηγή που τον πήγε ο πατέρας του για πρώτη φορά. Στο μήνυμά του, ανέφερε ότι, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει, αισθάνεται ότι η επικοινωνία τους δεν έχει διακοπεί και τον νιώθει κοντά του όποτε τον χρειάζεται.

Οι σκέψεις του ηθοποιού:

Σε αυτή την ανάρτηση, ο ηθοποιός εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με το θάνατο και τη συνέχεια της ζωής μετά το θάνατο. Ανέφερε ότι όταν ακολουθούμε την εσωτερική μας φωνή κατά τη διάρκεια της ζωής μας, τότε τίμησαμε τον εαυτό μας και το υπέρτατο δώρο της ενσάρκωσής μας. Συνέχισε λέγοντας ότι στην περίπτωση αυτή, το “πέρασμα” γίνεται μία τελετή γιορτής αντί για μία τελετή θανάτου. Η ζωή θεωρείται αθάνατη, και τίποτα δεν πεθαίνει ολοκληρωτικά. Εκείνο που αποτελεί το κλειδί είναι το πνεύμα που κατοικεί στο σώμα μας, το οποίο είναι αθάνατο, ενώ το σωματικό μας κομμάτι επιστρέφει στη γη μια στιγμή στο μέλλον.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε ότι η επικοινωνία με τον πατέρα του δεν διακόπηκε με το θάνατο, αλλά αντίθετα έγινε πιο ουσιαστική. Αισθάνεται ότι ο πατέρας του βρίσκεται δίπλα του όποτε τον χρειάζεται, είτε σε χαρές είτε σε δύσκολες στιγμές. Η φωτογραφία που προσέθεσε στην ανάρτησή του είναι από μία πηγή, την οποία ο πατέρας του τον πήγε για πρώτη φορά όταν ήταν παιδί. Τον είδε να πιάνει ένα μεγάλο ψάρι με τα γυμνά χέρια του, χωρίς δίχτυα και αγκίστρια. Αυτή η εμπειρία του μάθησε ότι στη ζωή μπορούμε να επιτύχουμε οτιδήποτε θέλουμε, ακόμα και όσα μοιάζουν απίθανα στα μάτια των άλλων.

Snapinsta.app 376225906 3146732385633033 8176235974406543642 n 1024

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ