Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: “Αν είναι δεμένος ο πρώην σύζυγος μου, δεν με ενδιαφέρει”

Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: “Αν είναι δεμένος ο πρώην σύζυγος μου, δεν με ενδιαφέρει”

Η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για τον λόγο που χώρισε με τον Βασίλη Γκουρούση και για το αν διατηρεί επαφή μαζί του.

Η Τέτα Καμπουρέλη ανέφερε τον λόγο που την οδήγησε στον διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας: “Ο πρώην σύζυγός μου να λέει ό,τι θέλει, εγώ είμαι μια χαρά και δεν με πειράζει ό,τι και να λέει. Ο λόγος του διαζυγίου ήταν η παρουσία ενός τρίτου προσώπου στον γάμο μας. Αν έχει μια κοπέλα 29 ή 49 ετών και αν υπάρχει δέσμος ανάμεσά τους, δεν με ενδιαφέρει”. Κατόπιν, ανέφερε: “Είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου και δεν έχω επικοινωνία με τον Βασίλη Γκουρούση. Δεν ξέρω αν βλέπω μπροστά μου τον γάμο ακόμα, αυτό θα το συζητήσω με τον σύντροφό μου”.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην Espresso, διέψευσε το γεγονός ότι τηλεφωνεί στον Βασίλη Γκουρούση και του εκφράζει τη δυστυχία της, όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος, ενώ εξέφρασε την ευτυχία της με τον σημερινό της σύντροφο. Αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής στον πρώην σύντροφό της, αναρωτιόμενη: “Γιατί θα χώριζα, αν ο γάμος μας δεν είχε προβλήματα; Είμαι ευτυχισμένη με τον σημερινό μου σύντροφο και σκέφτομαι το μέλλον μόνο μαζί του”. Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου είπε: “Με τον σύντροφό μου κοιμόμαστε και ξυπνάμε μαζί. Είμαστε, λοιπόν, σαν παντρεμένοι. Βεβαίως και μπορεί να παντρευτούμε μελλοντικά”. Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση της δηλώνοντας: “Δεν θα έμενα σε μια σχέση, αν δεν υπήρχαν αγάπη και σεβασμός. Είμαι ερωτευμένη και είναι ερωτευμένος”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ