Συνέντευξη της Μαρινέλλας: Η επιλογή των παντελονιών εξαιτίας των πεταμένων πιάτων και οι αμφιλεγόμενες απόψεις για τη σεξουαλικότητα

Συνέντευξη της Μαρινέλλας: Η επιλογή των παντελονιών εξαιτίας των πεταμένων πιάτων και οι αμφιλεγόμενες απόψεις για τη σεξουαλικότητα

Η Μαρινέλλα παραχώρησε μια συνέντευξη στο ένθετο Κ της Καθημερινής, στον Βύρωνα Κριτζά, μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα της. Στη συνέντευξη αυτή, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένας από τους λόγους που άρχισε να φοράει παντελόνια ήταν επειδή πέταγε πιάτα και τα πόδια της μάτωναν. Επιπλέον, ανέφερε ότι αυτή η επιλογή προκάλεσε αμφιλεγόμενες σχόλια και ακόμα κι απόρριψη, μερικοί θεωρώντας την “λεσβία”.

Η Μαρινέλλα μίλησε επίσης για τη συνάντησή της με τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον ρόλο που είχε στην αλλαγή της εμφάνισής της. Η πρώτη τους γνωριμία ήταν στο πλαίσιο μιας κοινής ασχολίας με το ψάρεμα και από εκεί ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί.

Ο δημοσιογράφος που συνεντεύχθηκε τη Μαρινέλλα σχολίασε ακόμη ότι ήταν η πρώτη τραγουδίστρια στην Ελλάδα που εμφανίστηκε με κοντά μαλλιά, παντελόνι και πουκάμισο, κάτι που την έκανε να ξεχωρίσει. Η Μαρινέλλα εξήγησε ότι αυτή η επιλογή οφειλόταν σε πρακτικούς λόγους, καθώς της πετούσαν πιάτα και τη μάτωναν τα πόδια. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι αυτό προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια και τονισμό της σεξουαλικότητάς της.

Η συνέντευξη συνοδευόταν από μια φωτογραφία της Μαρινέλλας με τα παντελόνια που αναφέρθηκαν, που δείχνει την επιλογή της για μια πιο ανδρόγυνη εμφάνιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ