Σίσσυ Χρηστίδου – Νίκος Συρίγος: Κόντρα στον αέρα της εκπομπής

Σίσσυ Χρηστίδου – Νίκος Συρίγος: Κόντρα στον αέρα της εκπομπής

Σίσσυ ΧρηστίδουΝίκος Συρίγος: Δείτε το βίντεο

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της σχολίασαν τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Αναφέρθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο κόκκινο 105,5” το βράδυ της Παρασκευής.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Συρίγος πήρε τον λόγο και σχολίασε την αντίδραση των παιδιών στην αναφορά του Νταλάρα. Κάλεσε επίσης να δίνεται έμφαση στα πραγματικά πρόσωπα που αξίζουν την προσοχή μας, όπως η Μαρία Καρυστιανού που παρουσίασε σημαντικές απόψεις στην εξεταστική της Βουλής. Τέλος, εξέφρασε την εκτίμησή του για τη συγκράτηση του Νταλάρα και τονόντας πως το κοινό του δεν είναι αποκλειστικά των τηλεθεατών.

Η παρουσιάστρια αντέδρασε στα λεγόμενά του αναφέροντας πως μειώνει την εκπομπή

Η παρουσιάστρια αντιδρώντας στα λεγόμενα του Συρίγου, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει την εκπομπή, τον αρχισυντάκτη και τους συνεργάτες της, κάνοντας αναφορά στην σημαντική δήλωση της Μαρίας Καρυστιανού. Ωστόσο, εξέφρασε και την εκτίμηση της για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση ο Νταλάρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ