Σελίν Ντιόν: Απαντά στις ψευδείς φήμες για την υγεία της

Σελίν Ντιόν: Απαντά στις ψευδείς φήμες για την υγεία της

Προσφάτως, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που μπέρδεψε τους φαν της Σελίν Ντιόν. Σε αυτό, μια γυναίκα με αναπηρία κάθεται σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στον γάμο του γιου της και φαίνεται παρόμοια με τη διάσημη τραγουδίστρια. Ωστόσο, η οικογένεια της Σελίν Ντιόν απαντά διαψεύδοντας αυτές τις φήμες και δηλώνοντας ότι η τραγουδίστρια δεν βρίσκεται σε αναπηρικό καρότσι.

Η αδερφή της, Κλοντέτ Ντιόν, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της αδερφής της και διέψευσε τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν. Επιβεβαίωσε ότι η Σελίν δεν βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν πάσχει από καρκίνο, όπως ισχυρίστηκαν ορισμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πριν από έναν χρόνο ότι πάσχει από μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή, γνωστή ως «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου». Αυτό οδήγησε στην ακύρωση όλων των συναυλιών της. Οι φανς της αναμένουν με ανυπομονησία να δουν την υγεία της να βελτιώνεται και να την ανακτήσουν στη σκηνή.

Η Κλοντέτ Ντιόν δήλωσε ότι η αδερφή της είναι αισιόδοξη και πιστεύει ότι θα πάρει το πάνω χέρι. Την αποκάλεσε γεμάτη χαρά και δήλωσε ότι η Σελίν λαμβάνει μηνύματα αγάπης από το κοινό της, τα οποία την ενθαρρύνουν. Η ίδια η Σελίν Ντιόν έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στη σκηνή και κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει την κατάστασή της με θρησκευτική ευλάβεια.

Η υγεία της Σελίν Ντιόν εξακολουθεί να απασχολεί το κοινό της, αλλά η οικογένειά της διαβεβαιώνει ότι πρόκειται να την υποστηρίξει και ότι έχουν ελπίδα για την ανάρρωσή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ