Σχίζας – Παναγιώταρου επανασύνδεση: «Ποτέ δεν λέω ποτέ»

Σχίζας – Παναγιώταρου επανασύνδεση: «Ποτέ δεν λέω ποτέ»

Ο γνωστός επιχειρηματίας Στάθης Σχίζας έδωσε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για την επανασύνδεσή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στις φήμες που τους αφορούν και δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί. Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Survivor, ο Σχίζας εξέφρασε την απογοήτευσή του και είπε πως δεν ταιριάζει με τα άτομα που ήταν μαζί του στο παιχνίδι.

Σχετικά με την επανασύνδεσή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε πως τον έκαναν εντύπωση τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αυτό το θέμα. Παρόλα αυτά, επισήμανε πως ποτέ δεν λέει ποτέ στη ζωή του και κάθε πισωγύρισμα είναι διαφορετικό. Επίσης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η Αλεξάνδρα να επισκεφθεί το μαγαζί του και εξέφρασε την άποψη πως θα ήθελε να φωτογραφηθεί εκεί.

Όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα. Αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν μετάνιωσε που προχώρησε σε μια νέα σχέση και εξήγησε πως ο Στάθης την επιθυμούσε πολύ και ήταν αδύνατο να μην φτάσουν σε μια σχέση. Επίσης, ανέφερε πως τα λόγια που λέμε όταν βγαίνουμε από μια σχέση μπορεί να μην τα εννοούμε και αυτά μπορούν να αλλάξουν όταν η ηρεμία επανέλθει. Για την συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο Survivor, δήλωσε πως τον πήρε προσωπικά και ένιωθε σαν να συμμετέχει και αυτή. Υπογράμμισε ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει ο Στάθης στο Survivor All Star και θεώρησε περιττή την επιλογή αυτή. Τέλος, αναφέρθηκε στη δημόσια ένταση που είχαν στα μπουζούκια και την χαρακτήρισε φυσιολογική αντίδραση ενός πρώην ζευγαριού που συναντιέται ξανά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ